-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasko
senior tag
Nekem Sapphire HD7750 -em volt. (800/1125)
Tuning potenciál: 800/1125 @ MAB-OC:925/1313 (5252)
Vantage gpu pont: 10032 @ 11739
(#2277) andrasko & >sheet<Kiegészítő adatok:
- hőfok 100% load alatt min/max: 35/53°C,
- teljesítményben ez +17%-ot jelent,
- gyári, alap feszültségen.
(a szoftveres fesz.állítás nem működik, csak a Power Target/Tune/Limit/stb)
- 12.6 Catalyst driverHalk, hűvös és a ZeroCore is tökéletesen működik vele.
Jó választás, javaslom. -
ViZion
félisten
Mester, nekem a 7770 GHz edition OC van, ezek gyárilag tuningoltak. Ezen stabilak, kicsit esetleg még lehet húzni rajtuk - cserébe magasabb az ár.
Jelen esetben a 7750-nél szvsz annak a kis emelésnek sok értelme nincs, mivel Te alapból nem átékra veszed, én merném javasolni a "mezei" 7750-et, amit szintén megpróbálhatsz tuningolni, ha kedved tartja. Árban mi a különbség? -
sb
veterán
Az a kérdés, hogy az itteni sok tuningos MIVEL mér, tapasztalt-e hasonlót? Vagy 3dmark és kész...
Elég régóta tuningolok, nyilván máshogy terhel minden játék, más a GCN architektúra is mint az eddigiek, de ilyen szórással még soha nem találkoztam. Amint látszik a leírtakból azon vagyok hogy kipróbáljam mi a max amit bír, a megvétele óta, de azóta sem jön össze.
A másik kérdés a használt driver volt, mivel írtam, hogy ott is volt, amivel még az alap órajelen is kilépegetett, ami meg ugye nem egy túl tolerálható dolog.
-
andrasko
senior tag
(#2797) Vladi
ZeroCore:
moncsi alvó állapotában -> vga is alvó állapotba megy, még a venti is megáll.(#2795) Mahrenburg
pl: hardver igényes játékra
- állítsd max.-ra a felbontást (nálam full-HD 1920*1080)
- grafikát max.-ra, adj rá egy élsimítást (elég egy kicsi is) -
Janou
őstag
Gyártók:
Asus, Sapphire amit érdemes választani. Hűtés szempontjából szerintem nincs köztük különbség. Egyik sem hangos. A nagyobb órajel nem tudom mennyivel több fogyasztást eredményez, de szerintem nem lehet nagyon számottevő. Igazából kéne erről is teszt, hogy mennyi az annyi. ami biztos hogy alap esetben 15 W-al kevesebbet fogyaszt a 7750.
A teljesítménnyel és a driverrel nem lesz gond.
- Néztem az AMD honlapját van, linuxos 32 bites és 64 bites driver is. Reméljük jobban sikerült a linuxos driver mint az előző windowsosak.
- Teljesítményben pedig kb. a dupláját tudja a a 4670-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest