-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
>>>W!nman*
tag
válasz
Fotonhámozó #20276 üzenetére
Szia!
Természetesen nem titok:
Terheletlen állapotban kifagyott a kép teljesen. A zene is beakadt -ha éppen ment-. Tehát a Windows se tudta lekezelni, mivel nem kékhalál volt...
Állítólag gyárilag jöttek ki olyan BIOS-ok, amikkel ezt produkálta... Gyári hiba... -
Barto
aktív tag
válasz
Fotonhámozó #20053 üzenetére
Nekem is hasonló gondok voltak, ugyan ezzel a kártyával. Itt fórumon, a többiek segítségével rájöttünk, hogy az alaplapom chipsetje (nforce 780a) nem megy ezzel a kártyával.
Vacillálás után az adatlapomon lévő konfigra cseréltem. Lekopogom, most nem jöttek elő a tünetek. Keress rá a nickemre, és fogod látni, hogy miket próbáltam végig. A régi gép az ASUS honlapjáról letöltött VGA driverrel produkálta legkisebb gondot, az AMD lapjáról töltött Catalysttal el sem indult windows, kifagyott. Nem akarom leérni a teljes sztorit, telenyomni a topikot, keress rám. És most az AMD decemberi meghajtója van fent. -
djculture
félisten
válasz
Fotonhámozó #20053 üzenetére
Vissza olvasol csak erröl az asus 7790-ekről szól folyton a topik, háromezer darab féle rosszal, pont tegnap is volt szó erröl. Egyedül a pöttyöüzésre megoldás némi órajel visszavétel a többi hibára nincs illetve adtak ki v2 verziókat aminél már kevesebb a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest