- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northman
csendes tag
Ettől féltem dejavuuu érzésem lett...korábban egy HD5550 miatt kellett új alaplapot vásárolnom, mert a kedves Lenovo-IBM mérnökök mindent elkövettek hogy egy teljesen lebutított alaplapot hozzanak össze..akkor "a20 Gate" volt a probléma, nem fért a vga kártya a rendszermemóriához...
pedig jól teljesített a kártya a TV-n 3D-ben a Survivor eléggé jól futott élmény volt úgy játszani, csak hát az fps igencsak leesett...most már a 3dMark -nál is Bluescreen...el sem indul a 7770-el
-
Barto
aktív tag
A performance driver 1000 ponttal hozott kevesebbet, mint az ASUS driverrel a Catzilla. A furmark 1680*1050-en élsimítás nélkül az ASUS driverrel 26 fps ment, az amd performance driverrel 17 fps produkált.
Én azt vonom le, hogy sw gond van, és nem a kártya hibázik. Vagy nagyon tévúton járok? És lehet a chipsettel akad össze. Romon vagyok. -
Barto
aktív tag
Híííhííí!
Leszedtam az ASUS driverét, és felraktam a 13.12 ccc- amd drivert. Ezzel a Catzilla 906 pontot adott, csaknem a tizedét az előző tesztnek, de lefutott.
Na mondom megírom ezt, és 3x dumpolt minden egyes alkalommal, amikor meg akartam írni ezt a hszt.
El kellett távolítanom, hogy ide tudjak írni. Egyre jobb....
Nos még egyet nem próbáltam a 7790 performance változatot. Hogy ezzel mi lesz??? -
djculture
félisten
Mit ahogy látod a memóriát kell visszahúzni a gyári értékre akkor jó lesz.:
Az asus kártyádon lévő H5GQ2H24AFR-R0C típusú memória modulok hivatalosan 6 GHz-es effektív sebességre képesek 1,5 voltos feszültség mellett. A gyártó itt kókánykodott, 1600 mhz-en járatja ami 6,4 GHz-es effektív frekvenciát jelent.Gyári értéken túlvan húőzva a memória, ami egy baromság, aki már tuningolt vga-t az tudja a memória gyári értékein nem szabad túl járatni a memóriát mert előbb utóbb hibázni fog. Vagy feszültséget kell neki emelni a gyári értéken túl de az meg az élettartamot csökkenti.
-
Tournament
aktív tag
0xa00001 hiba normális hogy youtubon kékhalálozik 13.12-es CCC-vel ?
illetve bepixelesedig a flash video ablaka vibráló színekkel de csak pár full hd zenénél meg néha beakad a tőltő csik.
Ez ati video gyorsitás hiba ?
Eddig nem csinálta egyik driverel se 13.9 ota
/// 7790 dual-x em van ///
-
djculture
félisten
Rengeteg ebböl a hibás elég megnézni teszemazt a pc x fórumát.. Ott is két ember is panaszkodik hogy decemberben vette és lefagy a gépe folyton mióta megvan.. Ipon-nál ugyanez mindenki catalyst overdrive-ra panaszkodik egyébként hogy ott valakinek fixre kell venni az értékeket akkor szünik meg a fagyás másoknál meg pont hogy nem szabad hozzá nyúlni. Szerintem csak oc-s a kártya és túlva húzva amit nem tud ez az újféle energia gazdálkodás lekezelni. Csak oc-s kártyáknál tapasztalom én is a bajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Suzuki topik
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest