- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
"12.4-gyel gázabb volt, 12.8-cal jelentősen megritkult"
Utánaolvasgattam én is és bár nem csak konkrétan 7770-ről írtak hanem 78xx kártyákról, meg régebbi szériáról de a jelenség ugyan az volt. Lehet, hogy két egymástól független dolog is okozza/okozhatja a hibajelenséget. Az egyik a nem elégséges tápellátás, a másik a 2D órajelek és/vagy feszültség túlzottan alacsony szintje. Volt akinél PSU csere (molexről kapta a tápot a vga), volt akinél a 2D órajel és feszültség feljebb buherálása oldotta meg a problémát.
Használ valaki esetleg 12.4-es drivert? Ha igen legyen kedves írja meg a 2D frekvenciákat és feszültséget, kíváncsi vagyok, hogy a 12.8-asban esetleg módosítottak-e ezeken. Örülnék ha megúsznám a driver cserélgetést.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Webshopos rendelés (pontosabban távollevő felek között létrejött szerződés) esetén 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaviheted, a teljes vételárat vissza kell adniuk. (A szállítási költségek téged terhelnek.) A csere az már jótállás/szavatossági ügy, azt most hirtelen nem tudom pontosan, hogy mikor merre hány nap, de szerintem ott "szó nélkül" már nem fog működni.
Én is gondolkoztam rajta, hogy visszaviszem, de mivel a driver frissítése sokat javított a dolgon nagyon bízom benne, hogy szoftveres és közeljövőben megoldódó problémáról van csak szó. Ha mégsem akkor meg elbuktam az egyszerű visszaviszem-másikatveszek lehetőséget és legariztatom.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Szoftveres gond lesz. Vagy egy nagy rakat 7770 gyári hibás, mert itt már többen panaszkodtak erre a vibrálásra különféle kártyáknál. Nálam is csinálja dvi kábeles dvi monitoron. 12.4-gyel gázabb volt, 12.8-cal jelentősen megritkult, de nem szűnt meg teljesen. Nálam inkább 2D-ben csinálja, 3D-ben még nem vettem észre, mondjuk még nem is sokat játszottam mióta megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest