- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
-
Cathulhu
addikt
Csikozas:
Akinek ilyen jellegu problemaja van, javaslom inditson egy tech supportos eljarast az adott gyartonal, hagy nehezedjen nyomas az AMD-re. A legtobb gyarto sajnos meg mindig ugy kezeli a problemat, hogy vagy egyaltalan nem is letezik, vagy ugyis csak elszigetelt esetekben jon elo
-
Cathulhu
addikt
válasz
Blackdeath #6954 üzenetére
Csikozasnak egyelore ne orulj, a legvaratlanabb pillanatban lecsaphat, akar 2-3 het hibatlan mukodes utan is....
Powercolorrol:
[link]Bocs a rossz hirekert
@madgie
En is 1280x1024-hez vettem, es igy pl a crysis elfutkoraszik stabil 30+ fps-sel legmagasabb beallitasokon. Es ki tudja milyen igenyu jatekok jonnek egy ev mulva, szerintem kelleni fog. -
Cathulhu
addikt
Nagy szerencsem volt, mert se a 64bites se a tobbmagos atallas nem haladt ugy ahogy vartak (vistabukta), raadasul a konzolok sem fejlodtek, igy par elb*szott konzolporton kivul a legtobb modern jatek is vigan futkoraszott 1 magon, 32biten, csak a 6600GT-t csereltem le 3 ev utan egy 3850-re
MSI lapja havernak volt, de az is igaz ahogy SimonYana mondta, 4-5 evvel ezelotti szerias, de soha semmi baj nem volt vele. Remelem ezzel se lesz... Oszinten bizok benne
-
Cathulhu
addikt
-
Cathulhu
addikt
En veled ertek egyet, sajnos ez az egesz gepcsere mizeriam onnan indult, hogy garanciaido utan 3 honappal meghalt a sapphire 3850-em, es ugy voltam vele nem veszek megegy AGP-s karit. Az uj gep vasarlasnal MSI lap melle gondoltam MSI kartya valo, (raadaskent MSI-re 3 ev gar van, zafirra csak 2) es megofgadtam barmi is lesz a zafirt ezekutan kerulom
-
Cathulhu
addikt
válasz
tgulyas #6635 üzenetére
Nem, nem az uj driver hibaja. Szeria hiba, van akinek szinte allandoan elojon, van akinek szinte soha. Te ugylatszika a siznte soha kategoriaba tartozol. Nalam kb 2 hetes intervallumban tortenik, van akinek naponta tobbszor. Megoldas egyelore nicns olyan ami mindenkinel mukodne.
Valoszinuleg nem windows hiba, mint ahogy tobben is mondtak, nekem fedoar 11 alatt is ugyanugy megtortent mint windows 7 alatt.
Eleg jellemzo tunet, eleg sok helyen olvasni, nem elszigetelt dolog, hogy benne van a pakliban modon kezeljuk. -
Cathulhu
addikt
válasz
Insolent #6199 üzenetére
85Hz-en hasznalom pont, szoval nincs
Kiveve Crysis alatt, de az a jatek meg hidegen hagy, kiprobalni tettem fel, nem sokat idozott nalamCsikozodas tapasztalatok:
Par honapja megvan az 5850-em (MSI), egy jo kapcsolatomnak hala meg a legnagyobb hiany kozepen is szinte azonnal hozzajutottam. A csikozodas azonnal jelentkezett, linux alatt is, nyilvan driver vagy hardver hiba (kulfoldi forumok feszultseg bajokat emlegetnek, ha itt is felmerult mar, bocsi, jo sok hozzaszolas, nem olvastam at)
Rendszeressege heti-ketheti 1 fagyas, es semmi jele nincs annak, hogy ez az allapot romlana. Igaz a heten 2x is elojott, de elotte vagy 2 hetig semmi, pedig most az unnepek alatt azert hasznaltam rendesen. Ezt a gyakorisagot en el tudom viselni, bizok kesobb bios vagy driver fixben. Mondom semmilyen romlast nem tapasztalok, de 3 ev gari ved, babralni nem fogok vele, meg tuning sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest