- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Nekem Giga 6670-em van ddr3-as,és a giga oc guru progijával alul lehet feszelni.Összességébe számokkal is tudom alátámasztani mennyit ér.
Gyári: 1.150V 800mhz gpu 800mhz memória helyett: 0.850V 900mhz gpu 970mhz memória.Viszont elég keveset gyorsul ennek hatására,kb ami az Oc is,10% körül.VISZONT és itt a lényeg fogyasztás szempontjából nagyjából azonos lesz mint a gyári feszen gyári órajelekkel.Ha csak gyári órajel+mem akkor 0.850V mellett lehet nyerni jó 6-7watt fogyasztást terhelve.A nagyobbik gond inkább az idle fogyasztással van ennek a giga kártyának,ugyanis nekem a 38wattról felment 58 wattra a Llano konfigom idle.És ezt viszont nem kevés.Most egy ddr5-ös példányt vadászok elég kevés sikerrel,majd azzal igyekszem jobb eredményt elérni.
-
Sanyi19
őstag
Kiszámíthatatlanok ezek a régi chipset-ek.. Ki kell próbálni. Egyik ismerősömnél, valami régi Inteles lapba (tán 945) nem ment egy 5670-es és kipróbálták egy 6670-essel az meg működött. Ebből következtettem arra, hogy ott már kicsivel jobb a kompatibilitás. De lehet gyártója is válogatja. Én azt mondom meg kell nézni, le kell tesztelni, ha megy megy ha nem akkor alaplap váltás vagy másik kártya. Nincs mit tenni.
-
mepet
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a GPU-Z (és a többi hasonló program) azt írja ki, hogy 800MHz-en mennek a RAM-ok, akkor a gyártó honlapján miért szerepel 1800MHz effektív memória frekvencia?
[screenshot] -
mepet
addikt
I7-2600 procim van, nem K.
Magyarországon ez a legerősebb Low-profile-os kártya, ami megvásárolható. Tehát a kínálat legerősebb low-profile-os kártyáját vettem meg, ahogy a #308. hsz-ben is írtam.
Alig várom már a 7xxx-es széria Low profile-os kártyáit.
Mindenki azt mondja, hogy a széria kevesebbet számít, mint a teljesítmény, én ezt cáfolnám úgy ahogy van. (Anno volt 5870-esem és 6870-esem. Az 5870 erősebb volt a tesztekben, a 6870-es pedig a játékokban volt jobb. A 6870-essel a játék az elindítástól kezdve volt folyamatos, tehát a menüben is, az átvezető animációk közben is. Az 5870 kb 1FPS-el többet generált, miután fél perc után "bemelegedett", addig viszont diavetítés... Szerintem ezek a tapasztalatok az ilyen kisebb keljesítményű kártyákra is igazak lehetnek. Pl: 5570 vs 6570...)A te passzív hűtésű kártyád is csúcsfrankó, szerintem 90fok alatt még mindig "örökéletű" marad!
-
Padree
senior tag
-
RootRulez
félisten
Én nem láttam még, Sapphire DD3-as van passzív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest