- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
válasz
Alister71 #218 üzenetére
Ezeken az olcsóbb Sapphire-eken nem fix a ventilátor sebesség? Csak 2eres kábel megy hozzá, feszkóval állítaná? Gondolom akkor szenzor sincs.
Az Afterburner pedig engedi? Jó körülményes így a tuning: Trixx az órajeleknek, Afterburner a ventilátorhoz. Vagy van valami univerzális program mint régen a RivaTuner, vagy Radclocker-RadLinker ?Jah és BIOSmoddal állíthatsz GPU voltage-ot
-
Alien83
senior tag
válasz
Alister71 #216 üzenetére
Értem.
Köszönöm a választ, sejtettem én nem akarok tunningolni, csak kiváncsi voltam, de sejtettem hogy egy 20-22ezres karinál nem sokat nyom a latba...
Eddig még nincs játék ahol a +5 fps hiányozna.Witcher 2 + Crysis 2-nél több is hiányzik, de oda a procim (C2D e6550) a gond szerintem nem a vga.
-
Padree
senior tag
válasz
Alister71 #175 üzenetére
Emlékeim szerint én sem járattam maxon egyik VGA-m sem ... kikerestem hol a vége majd alatta valahol beállítottam véglegesre - ráhagyva némi "biztonsági tartalékot", mert a terhelés tényleg nem állandó és azonos minden programnál, a környezet hőmérséklete sem, sőt a tápfeszültség is változhat, a hűtő koszolódhat stb. Nem kell a csutka gáz szerintem sem, de a meghibásodást nem tartom valószínűnek, inkább a fagyásokat és a meg-megszakadó játékélményt.
-
Sanyi19
őstag
-
Sanyi19
őstag
válasz
Alister71 #48 üzenetére
Csak jó kérdés, hogy meddig lesz még forgalomba akármilyen 5670 is. Mert, hogy az AMD azért adta ki, hogy azt váltsa le... De mivel, hogy van Juniper magos 5670 is ami erősebb mint a 6670, így elég érdekes lépés volt ez. Inkább azt kellett volna átnevezni 6670-re és húzni rajta egy kicsit !
Ez meg maradt volna 6570 DDR5. Értelmesebb lett volna.
A sima 5670-től viszont mindenképp jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest