Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Dzsolo #24459 üzenetére
Arctic Cooling Freezer Extreme Rev 1-es verzió....Tehát feka matricás mint a lenti képen.
Azt nem tudom hogy elfér e házadban...az ár meg mittomén...:5K?
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Dzsolo #24459 üzenetére
Ezzel a hűtővel még tuningolhatod is és ha nem vagy FullHD fanatikus még elmehet a GTA5 is az én régi gépemen (ASUS M2N,Athlon 64 X2 4200+, Radeon HD2600Pro,2*1G RAM DDR2 800) akadás mentesen játszottam a GTA4-el és csodálkoztam hogy azt mondják erőgép kell hozzá !
Most meg van egy erőgépem és azzal játszom mennyire lehet alulfeszelni hogy még stabil legyen ez is van legalább annyira jó móka mint amikor a Bűvös 4GHz-et akartam elérni !Ja és a köjök még most is azzal játsza a Far Cry 3-at és röhögve viszi
( persze most már van rajta egy pici tuning de csak azért mert ...
)
-
törölt tag
válasz
Dzsolo #24453 üzenetére
A GTX460-hoz nem kell több, úgyhogy szerintem nem kellene procit cserélned, főleg ha ki se használod. De ha mindenképp cserélni akarsz akkor jó lehet a 63xx szériából is, és pénzt spórolsz vele. De ha nem cserélsz vidit akkor ne cserélj procit se, főleg ha használni se szoktad.
Hűtőt viszont vehetsz nyugodtan, az lenne a legolcsóbb amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest