- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
isx
csendes tag
[OFF]"Azt gondoltam, a #3856-ból kapásból világos lesz a számodra a dolog."
Több jelentést is tudtam hozzá társítani, így a gyanúm gyanú maradt.Az 1 perc gugli tényleg meg volt előtte.
"Sajnos nem tudok én sem all-in-one AM3 tuning leírásról."
Oké, kár.Tuningra jó windowsos progijaim vannak: AMD OverDrive, OverclockingCenter. Az előbbiben igencsak sokminden állítható futás közben. Egyszer próbáltam ki az: FSB-t feltoltam és a képernyő zavaros tartalmat kapott. Nyomtam egy resetet és minden szép és jó.
A probléma, hogy ezen programoknak nincs helpje. De a bios-nak sincs. Egyedül az alaplapi kézikönyv ír valamennyit az egyes értékek jelentéséről, de az sem viszi túlzásba."Először ismerd meg az alapokat!" Aha. Mik azok? Azonosak, mint az Intel esetén? Mert ahhoz tudok leírásokat.
"A "baud"-ban már benne van a per sec: éppen azt jelenti, hogy bit/sec"
Hátt... A baud a jelváltozás sebessége, ami nem azonos a bittel és igen valóban /s van a mértékegységében. Jel/sec. Egy jel több bit információt is hordozhat (pl. 1, 2, 4-et és ebből a hiba detektálása és javítása miatt van hasznos és kisegítő rész is), de ez már nagyon off.
[/OFF] -
isx
csendes tag
"Szerinted miért írtam le, mit jelent a DDR? Szerinted csak véletlen, hogy a nevében is benne van, hogy double (=dupla), és az 1333 is a duplája a 667-nek?"
A véletlenséget a leírásodban kizárom, nyilván szándékosan tetted.
Az, hogy mi minek a duplája, lehetséges véletlenül is.
A double rate pedig a baud per sec és a bit per sec-hez kötődik. Azt jelenti, hogy az adott frekvenciát hatékonyabban tudom kihasználni, de ettől a frekvencia (Hz) nem változik. Ebben bizonyos vagyok.Azt, hogy egyesek szeretnek parasztvakítani, sajnos ismerem. Az adatátviteli sebességet duplázták meg és nem az üzemelési frekvenciát. Megértettem persze, hogy olyan a sebessége, _mintha_ egy dupla sebességű szimpla lenne.
És, hogy miért írtad le? Nem tudom, csak tippelek. Zavart, hogy nem tudom és kérdezek. A többiek átlépték a kérdés tényét, csakúgy, mint a tuning részt. Te úgy tettél, mintha válaszolnál és ezzel segítenél, közben pedig letolni igyekeztél. Nincs harag, végül leírtad a választ is (Köszönöm.), bár amennyiben az eredeti kérdésemre - "hol olvashatok az am3 tuning how to-ról" - kaptam volna választ, akkor a MHz problémát megválaszoltam volna saját magamnak.
(Most persze nagyvonalúan megelőlegeztem magamnak, hogy tudok olvasni. : )[OFF]No, kezdeti nézeteltérésünk ellenére nyugodtan meghívhatsz egy sörre, mert nem iszok alkoholt. Te is kaphatsz, ha segítőkészebb leszel.
A guglit ismerem, de gondoltam a skynet előtt megpróbálkozok az emberekkel. Eddig nem jött be. : D[/OFF]
Elnézést, kicsit hosszú lett. Üdv!
-
isx
csendes tag
Értem én,, hogy ddr, de akkor az most alma? : )
Van DDR 1-től 5-ig. Az intel is ddr-t használ. 2-est, meg 3-ast, csakúgy, mint az AMD.Akkor megfogalmazom másként: a 667 az korrekt és az 1333 csak parasztvakítás vagy felével jár a ram, mint kéne?
Szándékosan kérdem, hogy hol olvashatok ilyesmikről.
(Persze ha ilyesmiről itt nem esik szó, csak az eredmények közzétételéről, akkor majd keresek valamit anglish nyelvül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest