- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RobbyJr
addikt
válasz
sz.mich #1576 üzenetére
Pulse-Pure valójában egy szint. Hőfokok meg jobb mint a Nitro+, ami annak köszönhető, hogy kevesebb órajelen mennek ezek, viszont halk. 1-3% eltérés teljesítményben csak.
XFX sem rossz, de az kb. 10dBA-el hangosabb.
Ha engem kérdezel, akkor a legjobb ár/érték a Sapphire Pulse / Pure.
Viszont ha pénz nem számít, akkor ASRock Taichi. -
ndave92
aktív tag
HWiNFO alapján amúgy rendben kéne lennie, nem látok semmi kirívót (de lehet vak vagyok
). VBS be van kapcsolva? Sok minden lehet amúgy.
-
ndave92
aktív tag
Esetleg próbáld meg visszábbvenni kicsit a VRAM órajelet... van error correction, ha instabil és annyit veszel észre, h kevesebb lesz a teljesítmény, de nem fog egyből crashelni. Nézd meg 2750 MHz-en, standard időzítéssel... nekem már sok Radeon kártyám volt, de ez a fast timing a legtöbb esetben nem segített, csak instabil lett.
-
ndave92
aktív tag
Te csak utána indítottál hwinfot? Nagyon alacsonyak a hőfokok meg órajelek.
Amúgy ahogy nézem 363W nálad is a max fogyasztás, mint nálam, de a többi érték invalid szerintem, mert nem az egész benchmark alatt mehetett a hwinfo, szóval nem tudom, h mi lehet a bibi ennyi alapján... -
MaddeNNNN
addikt
Adrenalinban a hypr-rx csak bekapcsolja az összes létező felskákázót, semmit nem ér teszteknél.
Ha normális OC-t szeretnél akkor power limitet told ki, memória mehet 2800 környékére fast timinggal. GPU órajel maradhat 0-n, egyedül a GPU feszt csökkentsd. Kezdheted mondjuk -75mV-on, aztán ha bírja mehetsz lejjebb. Ahogy mész lejjebb úgy fog nőni a teljesítmény.
Meg venti a tesztek erejéig mehet fix 50-60%-ra. -
zsirfecske
addikt
de ezt ár nem számít kontextusban? méret sem számít? 2/3x8 pin vagy 12v-2x6? ha mindegy csak jó legyen, akkor vegyél red devilt és gond letudva
da amúgy általánosan ahogy én látom:
- itx-be kő olcsón reaper 9070 vagy sapphire pulse 2 ventivel nagyon jó hűtéssel drágábban. esetleg asrock steel legend vagy az olcsóbb challenger. 9070 xt-ből itt ami befér kb, olcsó reaper már neccesebb hangban és venti gondok vannak, asrock steel legend-ek kisebbek, de ezekről nem sok tapasztalat van még mivel nem nagyon kaphatók, a giga gaming is ok lehet csak az vsz bénább hűtés. a többi kari ahogy én néztem mind off hosszban.
- ha a méret nem számít, 9070-ből a sapphire pure nagyon jó de drága, xfx swift olcsó és van és elvileg okés. xt-ből sztem red devil volt nagyon jó áron ahhoz képest amit ad, lásd fentebb, de pure is jó és persze az egyedi nitro+ (ez még akár sima 9070 esetén is lehet, tök jó áron mentek néhol a többihez képest). asus-t én nem vennék semmiben, ők nálam nvidia kategória mint cég, elvi kérdés.
a hőmérsékletek minden karin jók, vram magas lesz bármi van, de a temp amúgy is csak hanggal együtt értelmezhető, a fentiek elvileg mind jó hűtős karik. a cw tök lutri, keress rá fórumban és nézd ki mit írt, passz.
-
MaddeNNNN
addikt
Üdv az ördögi klubban
én visszavettem 300W-ra a board powert, mag fesz -105W és memória 2750mhz fast timing
ez a napi használatos
ha még takarékosabbat szeretnél le lehet fojtani 250W alá is gyári teljesítménnyel.
ventiket én ajánlom fixálni, nekem ilyen 42-45% ami még nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest