- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
zsirfecske #2579 üzenetére
Nemtudom, nalam doghangos es dogmeleg volt a 6700xt. Nyilvan mindenkinek mas a preferenciaja, mas az "erzekeloje" is (hangban), nalam ez a merce alatt volt.
B580ra nem mernem mondani h az asrock hibaja volt, mert a gyari limited edition is tele volt swes anomaliakkal pl ventivezerles teren, de ha jol emlekszem a challenger feláras a limited stockhoz kepest, amit biztos nem fizetnék ki.
En mindig kicsit szkeptikus vagyok ezekkel az uj gyartokkal (mmint vga teren). A phantom gaminget szivesen kiprobaltam vna toluk mert azokrol jokat hallottam, de eddig elkerultek a feláruk miatt.
En a magam reszerol ha AMD kartya, akkor ezeket az also polcos megoldasokat (Reaper, Challenger, Prime) nagyivben kerulnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest