- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
sesztakbence #2011 üzenetére
Szia!
Ezt rágd át, onnantól okosabb leszel.
Ha komolyabban akarsz játszani, akkor ne ezt vedd, hanem egy erősebb dedikált vga + proci párost.
Üdv. -
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1909 üzenetére
Szerintem hagyjuk, maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1892 üzenetére
Ebben az esetben, ha papíros gari van rá, és nála nem működik úgy, mint pl. nálam, akkor viheti a kiskerhez. Ezért van rá papíros gari.
A másik az, hogy ha a user nem ért hozzá, nem tudja, hol kell a ramnak plusz feszt adni, akkor úgyis visszaviszi. -
echterion
nagyúr
válasz
Fooler89 #1870 üzenetére
Ahhoz viszont lehet, nem az NB feszt kellene tolnod. Először nézd meg, alap NB fesszel mennyi "fsb"-re lehet stabilan beállítani. A ramot meg oszd vissza, hogy ne legyen limitáló tényező. Esetleg a gpu-hoz tolhatsz egy tizedet, attól függően, hogy alapfeszen milyen stabil a cucc.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1837 üzenetére
Mert ha esetleg pár év múlva el akarja adni, akkor ebből gondjai lehetnek. Meg aztán ha valamiért fizetett, akkor elvárható a vállalt minőség tartása.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1810 üzenetére
Hm, melyikeknél? Ezek nem mind fix órajelűek?
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #1795 üzenetére
És még a Giga lapjai szarok...
"Nem kell Giga mert gagyi alkatrészeket használ és Biost is lustak írni inkább csinálnak egy revíziót, ez nem jelent semmilyen fanatizmust hiszen semmi bajom az Asusal, vagy az Asrockal vagy sok más gyártóval, ennyi."
Szerintem az AMD fanatizmusodra gondolt.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #1789 üzenetére
Igen, voltak, egy A55M S2HP-vel. Nem ment egyszerre a két digitális kimenet. De ez nem Giga sajátosság, ahogy már mások is jelezték.
A mostani UD2H pöpec, mindent tud, amit kell, sőt, még picit többet is, mert az usb3-ra nekem nincs is szükségem.Azt honnan tudod, hogy az NB állításával a CPU Vcore emelkedik? CPU-Z-ben változik a fesz?
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1749 üzenetére
"...nincs garancia a mukodesre."
Ezért nem érdemes ebben gondolkodni. A modok meg...hát...vagy mennek, vagy nem. Ha valaki ennyire játszani akar, vegyen egy erre való vga-t.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1738 üzenetére
Ha jól tudom, a Dx9 miatt semmivel sem megy a dual graphics. Csak Dx10 vagy 11 alatt megy.
-
-
echterion
nagyúr
Hú, de belemelegedtetek. Az elmúlt egy hétben nem volt ennyi hsz, mint amit most ti ketten lenyomtatok.
audi100td: Amúgy tényleg nem volt sok értelme a cserének, ha kell a grafika. Persze, legalább elmondhatod, hogy kipróbáltad.
-
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1674 üzenetére
Ha nem is veri, de egész jó vétel. Mondjuk úgy, most már nem jár sokkal rosszabbul vele.
A Win7-hez is jött már valami javítás, ha jól emlékszem. Valahol olvastam ilyesmit. Valaki meg tud ebben erősíteni?
-
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1671 üzenetére
A memóriák fontosak, ha a maximumot akarod a gép grafikai teljesítményéből kisajtolni, ugyanis az igp szűk keresztmetszete a memória sávszélesség.
A sata3 me azért kell, mert ha modern ssd-t raksz a néma htpc-dbe, ne a sata2 fogja vissza. Meg egyébként is, manapság már szinte alapnak számítanak ezek a cuccok ebben az árkategóriában. -
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1666 üzenetére
A mai világ nem abba az irányba halad, hogy minél nagyobb teljesítményt akarnak a fogyasztók. Legalább is a 90%-nak BŐVEN elég a négy mag, 3 GHz körül. Akinek nem elég, az Sandy-t vesz mostanság, valami zsíros vga-val, de ez közel sem a többség. Ennélfogva a játékoknak is meg kell elégedniük a gyengébb vassal, különben csak egy szűk réteg fogja megvenni őket, abbólmeg nem élnek meg a kiadók.
-
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1650 üzenetére
Sose értettem ezt a hosszúrávú befektetés dolgot. Én mindig azt veszem meg, amire épp szükségem van, illetve lesz max. egy év múlva. Több évre számítástechnikában nem lehet tervezni. Szerintem.
Passmarkról: annyira mérvadó, mint a többi szintetikus szar.
(#1651) audi100td: Az, amit linkelt, mijé' nem jó?
Arról van valami info, hogy hogy alakul az apu fogyasztása egy nem dual graphics vga berakása esetén? Vajon fogyaszt valamennyit az igp ilyenkor?
-
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1640 üzenetére
Esetleg még annyi, hogy a valós 4 mag mellé egy nagyon barátságos fogyasztás társul, ami lehet szempont neked, és a Phenom II x4 fogyasztása terhelve nem gyenge. Attól függ, mire és mennyit fogod használni.
-
echterion
nagyúr
válasz
Banános Joe #1637 üzenetére
Az A8 teljesítménye kb. Phenom II x4, innen tudsz következtetni, hogy milyen kártyát hajt ki (szerintem a legtöbb kártyához elég, főleg fullHD és afelett), neten van egy csomó infó róla. De dedikált kártya mellé én nem ezt a platformot használnám, egyszerűen túl drága ahhoz.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1610 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1595 üzenetére
Én Crysis 2-t használom, a Road Rage pálya eléggé igénybeveszi az erőforrásokat. Ha valami nem stabil, ott tuti kijön.
-
echterion
nagyúr
válasz
edward2 #1593 üzenetére
A manual-ba általában le van írva, hogy melyik slot-tal kell kezdeni a feltöltést. Ezt azért illik betartani, ki tudja.
Mod: Most nézem, képes vagy 14 órán át futtatni azt a sz*rt?
Sosem értettem, miért jó ez, vannak ennél sokkal egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb tesztelési módszerek is.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1589 üzenetére
AA-t én sem nyomok neki, nincs értelme, nem is erre találták ki ezt a rendszert.
-
echterion
nagyúr
Semmi.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #1459 üzenetére
Nos, mivel az emberek általában segítségkérésre használják az ezen típusú topikokat, nem ebből kellene kiindulni, mert értelemszerűen legtöbbször a problémák felvetésére van használva. De ha mutatsz egy olyan statisztikát (forrásmegjelöléssel), ami azt mondja, hogy a Gigabyte lapok átlag feletti meghibásodási/inkompatibilitási aránnyal rendelkeznek, akkor meg tudsz győzni az ellenkezőjéről.
-
echterion
nagyúr
válasz
audi100td #1418 üzenetére
Na most én eddig még nem találkoztam olyan megoldással, hogy két digitális kimenet nem működik egyszerre. Azt ne mondd, hogy minden mezei usernek kell erre is gondolni, meg alaplap vásárlás előtt a manual-t el kell olvasni. Ez öngól és elég nagy átverés szagú dolog. Alapfunkcióról beszélünk, pláne htpc platformról lévén szó.
(#1419) =HG=: Passz, javaslom próbáld meg az azonnali kérdések topikjában, hátha ott tud valaki segíteni.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #1405 üzenetére
Nos, nekem fontosabb, hogy menjen egyszerre a két kimenet, mint hogy mit tud az igp. 18-ért veszek egy 6570-est, és mellé nekem egy G6950-es is elég volt. Ezt kipróbáltam, szerintem szívás és szutyok. Milyen sunyi dolog az, hogy nem működik egyszerre két kijelző? Egy htpc-be szánt rendszeren? Öngól, pistikék nyelvén epic fail (hú, de szar egy szleng ez...). Szorítok az AMD-nek, mert a piacnak kell a versenytárs, de ezeket a hibákat nem lenne szabad megengednie magának. Ennyit géppel még nem szívtam, mint ezzel a rakás veszélyes hulladékkal.
-
echterion
nagyúr
Ja, csak vásárlás előtt ezt nem tudod megnézni...
Jut eszembe, a te lapodon megy egyszerre? Mert akkor váltanék egy olyanra. Vagy Vszek egy 6570-est, de azzal a lényegét ütném ki a platformnak: nincs diszkrét vga a gépben.Szutyok Llano, ennyit szopni ezzel. Lehet, eladom az egészet a sunyiba, és büntiből veszek intelt.
(#1401) edward2: Adatlap...
-
echterion
nagyúr
Megvettem az új monitorom, amit DVI-on keresztül rákötöttem a gépre. És mi lett az eredmény? A TV-n volt csak kép (ami HDMI-n keresztül megy), a monitoron nem. Amint kihúztam a TV-t, a monitoron volt kép. A kettő egyszerre nem megy. Azt hittem, kihajítom a gépet az ablakon. Úgy látszik, ez nem csak Asus betegség.
Most akkor honnan tudjam, hogy egy új alaplapban megy a két kimenet együtt vagy sem? A lapom honlapján erről nincs egy szó se. -
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1381 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1376 üzenetére
Héhéhé, nem neked címeztem, amit írtam, hanem edward komának, ő esett neked nem túl szép módon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest