Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion
üzenetére
nagyon kedves felajánlásod, én sajnos pest keleti csücskében, azaz nagyon messze
egyelőre próbálok közelebb segítségre lelni, hátha...atti_2010: neked is köszi, sajnos az végképp kiesik
ez az a4-3300 nagy mumus, az asrock topikban másnak más lappal szintén nem indult, ill állítólag ez manapság kezd egyre szokásosabb lenni - azaz adott lap csak a támogatott cpukkal indul. régen unknown cpu vagy cpuidt kiirva nekem is elindult minden lapom, akkor is ha nem volt a cpu supportedként a weboldalon, de ez nem. már kezdtem kételkedni a kingmax überkompatibilitásában, amikor megjöttek az adatáim és azokkal sem indult + olvastam mások keserű 3300as tapasztalatát.armagedown: nem, teljesen döglött. ha kiveszem a ramokat, akkor 3 hosszu sip, de képet nem tudtam kihozni a gépből... hétvégén rápróbálok dedikált vga-val, de ez az utolsó esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Óra topik
- Filmvilág
- Medence topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- E-book olvasók
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyelőre próbálok közelebb segítségre lelni, hátha...
ez az a4-3300 nagy mumus, az asrock topikban másnak más lappal szintén nem indult, ill állítólag ez manapság kezd egyre szokásosabb lenni - azaz adott lap csak a támogatott cpukkal indul. régen unknown cpu vagy cpuidt kiirva nekem is elindult minden lapom, akkor is ha nem volt a cpu supportedként a weboldalon, de ez nem. már kezdtem kételkedni a kingmax überkompatibilitásában, amikor megjöttek az adatáim és azokkal sem indult + olvastam mások keserű 3300as tapasztalatát.