Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Folytatás. Erős idegzetűeknek. Overkill : full, visszafelé magas.
No tehát, a GTX285 egyelőre ki. Mivel már nagyon kíváncsi voltam hogy mit lép az X99 lap, a 6600GT- re.
Jelentem indul benne, drivert is veszi W10 alatt, a W7/8.x- es ment fel, az az utolsó. Semmi gondot nem látok eddig, csodásan megy
Maga a kártya tehát már szépen retro, csodás darab, ventije is jó, halk, teljesen jól műkszik minden szempontból. A DJ küldte, gondolom vágjátok ki, köszönöm neki ismét
Maga a project asszem szinte senkit nem érdekel, de azért én tolom. Sajnos emiatt nem szoktam menni Bacsis kiváló kiállítására, mivel itt és a Logouton is, akkora az érdektelenség a tevékenységemre, hogy úgy látom semmi keresnivalóm nincs ott. Csak amiatt említem, mivel gyakran kérdezik hogy megyek-e(nemrég megint rámírt privátban egy ember), a kiállítás után pedig, hogy voltam-e, tehát nem kell kérdezni - nem megyek.
Elsőként a hangulatfotó, arról tudom hogy KROK kollégának tetszett.

A 3DMark nem a legjobb, abból levesz a W10 :

Emiatt kísérletezek a custom XP telepítőkkel, az első nem jött be, de készítettem még négyet, próbálkozom...
Valamint így hogy a 6600GT elindult, 4 kártya lesz a ringben : 6600GT. 8600GTS, GTX285, HD6850. Ha sikerülne feltenni az XP- t, mindegyiknek van még XP drivere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest