- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
frescho #113662 üzenetére
Igen. De én türelmes vagyok. 2008-tól 2021-ig nem is játszottam, és 2022 körül kezdtem el a windows 7 korszak játékaival játszani, és még nem értem a végéig ezeknek a gameknek. Szóval akkor vettem meg hozzá pár ezer forintokért a szükséges hardvereket (van, amit ingyen kaptam, vagy cseréltem). Productivity szemszögből meg sok gyorsulás nem volt már vagy 15 éve, legalábbis, ami kihatással lenne nekem személyesen a pénzemre. Phenom2 alapú processzoraim voltak előtte, igazából egyszercsak kikapcsolt az AM3-mas alaplap, és soha többé nem indult be. Lekozmált a vrm, és nem tudtam javítani. De azt se hiszem, hogy lecseréltem volna, ha nem döglik meg. De ha már megdöglött, úgy döntöttem, hogy platformot váltok, és néhány kitérő után megállapodtam az lga1366 mellett (ami filléres dolog volt, amikor megvettem), aztán kaptam egy 8800gt kártyát (ami kb 3000 forintot ért, amikor megkaptam), majd találtam egy 4850 kártyát, aminek semmi baja nem volt, de végülis a vége az lett, hogy vettem egy 8 gigás single slot firepro kártyát ezek helyett, mert sok játék dx11-es feature levelt követelt.
Nem mondom, hogy ez biztosan mindenki esetében így van (pl említetted, hogy fél terányi ram kell az ai modelljeidhez) de az én esetemben ilyen faktorok nincsenek jelen. Most ezt a dögevő 1366-os konfigot szerintem sokáig meg fogom tartani, vagy legalábbis amíg meg nem pusztul, szerintem 100k-t ér az egész mindenség együtt, ha 2030ig kiszolgál, akkor rendben vagyunk.
Aztán amikor majd már a 4080 kártyákat szórják a prohardveren 3000 forintért, akkor majd megveszem, és elkezdem a dx12-es játékokat kijátszani
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest