- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Nudlee #29773 üzenetére
XT-be is jók ezek a tesztkártyák?
Gondolom ISA verzió, ami már ritkább, de nem tudtam hogy kompatibilis vele.
Vagy nem is kompatibilis, és ez volt a gond?
Bár utóbbi esetben maximum nem mutatna semmi értelmeset gondolom, mert az ISA lábkiosztása ugyanaz XT és AT esetében, nem (lévén szabvány elvileg vagy mi)? -
snake1977
őstag
válasz
Nudlee #29679 üzenetére
Az egy legendás játék
a felújitott verzió sem lett rossz, csak kissé monoton egy idő után.
nakos1212: a warcraft széria jó volt, a mai nap futnak az utódok, lásd WoW, elég rendesen kinőtte magát a blizzardnál ez a játék széria.
De ha már dos, én a sam & max-et szeretném végig játszani, annak idején nem volt rá módom, meg van még egykét ilyen stilusú amit kipróbálnék, pl. Gobliins stb. -
válasz
Nudlee #29582 üzenetére
Hát javarészt ezek ilyen 500-1000 körüli tételek szvsz, bár van aki hozzádvágja csak vigyed, van aki meg többet is elkér érte, tételesen kb;
# XT kapcsolós AT bill. (több darab) - 500 - 1000
# 286 -os lapok (állítólag jók) - 500 - 2000 típustól állapottól függően
# 16 bit MFM vezérlő + kábel (szerintem új) - 500 - 1000
# Seagate ST-251 (működik, előlap megvan) 1000
# Genius GM-6 egerentyű ?
# Cirrus VLB videokari 500 - 1000
# 8 bit COM+LPT kártya 500 -
snake1977
őstag
válasz
Nudlee #29543 üzenetére
Igen jól láttad
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/egyeb/geforce_gtx650_2gb_384bit_ddr3_pci_e_vga_hdmi_dvi_1940276027.html
Mondjuk itt rendesen ki írták hogy GEOforce
Breaking newsÚj gyártó a láthatáron...a zöldek és a pirosak riválisra találtak?
-
válasz
Nudlee #29462 üzenetére
Kényes az alaplapra is, nekem sokadik lapban indult csak, annak ellenére hogy az erőforrások teljesen szabadok voltak, minden csont nélkül fel lett tálalva neki, bázis, irq, dma és mégis not found vagy konflikt volt.Egy brand Siemens PII- es lap lett a nyerő, ebben szépen megy még úgyis hogy duálban van egy Awe64Gold- al. DOS és Win98 alatt is:
-
-
válasz
Nudlee #29455 üzenetére
Ott szvsz vmi beállítási probléma, lesz nézze át a kártya jumperelését és hogy mi van beállítva az autoexec.bat-ban.
# DOS alatt "card not found": bejumperelt io tartomány nem egyezik az autoexec.bat-ban beállítottal, vagy olyan io címre van állítva, amit már használ vmi., mivel a 98 is io ütközésre panaszkodik talán ez lehet a valószínűbb, ez esetben nézze meg mivel ütközik és állítsa át azt amivel ütközik, vagy magát a kártyát, egyébként 98 alatt elég gyatra a Gus classic, inkább dos/3.11 alá való, mondjuk lapokra/húzásra (isa port) is viszonylag háklis/érzékeny... -
válasz
Nudlee #29315 üzenetére
semmim nem votl hozzá.. úgy adtam el hogy only táphibás... én még itthon próbáltam, semmi, de a srác aki megkapta mondta hogy hibátlanul működik
de mindenesetre rosszként vette, tehát egy jó hibátlan állapotú is elmegy legalább 25-be
harmat007! Én valamikor a télen szórakoztam vele, van leírás nem csak kerámia tokoshoz is... ha jól dereng az L4 vagy L5 hídcsoportot kell összezárni.. én folyékony ezüstel csiáltam.. 4-ből 2 sikerült -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest