- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #85676 üzenetére
Asszem csak részben értem a hozzászólásod. A 8bites korszak?-lesz az is, valamikor az Enterprise- t is meg kell néznem.
X86- ban elég jók az írásaim sztem, a koraiak kezdetlegesebbek, aztán az SS7- re egész jól kiforrt, és új szemszögből vizsgáltam, itt is azt tudom mondani hogy eredeti környezetében minden retros tudja milyen(már nemigen érdekel senkit), overkill környezetben pedig meghökkentő eredményeket hoz.
A helpek is jók tőlem asszem, már amihez értek, és tettem felhőbe is már kb 20GB- nyi anyagot, mely a visszajelzések alapján többeknek hasznos.Tényleg, nemrég hegesztettem a topic-összefoglalón, Bacsis lapjának driver-prg letöltője is benne van, de az még mindíg használhatatlan. Ígérted hogy ránézel...
(#85677) FoxiestFox : no problem. Amúgy milyen videokártyáid vannak ? Hátha van valamelyik szabadon nálam, és ha megfelelő konfig lesz fent hozzá, akkor tesztelem
(#85679) Fred23 : ezt megnézem én is mielőtt szétbontom a fentlévő konfigot(ha lesz kedvem, ma bedobom házba), feltéve ha fut - XP/R1600AF/GTX770 kombón - legalább látszik majd hogy egy ilyen köztes konfig mire képes ebben. Nem is ismertem ezt a tesztet amúgy.
(#85680) jokeph : csalós tud lenni hogy a 3DM2001 melyik konfigon mit hoz. E5-1650v2- vel lehet hogy lesz egy magasabb eredményed
(#85682) KROK640 : ja, bizonyos szorzók nekem sem indultak. NF7-S2 és Epox 8KRA2i lapok még próbára várnak, azoknál nemtom mi a helyzet, mert mindegyikben desktop CPU van, a gyári szorzóval.
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- World of Tanks - MMO
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800 x3d , Eladva ! Értékelésre vár .
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest