Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ata99 #114850 üzenetére
Nem helyre lettél rakva, hanem ki lettél igazítva. A korabeli újságokban is sok hibát lehet találni. A vasfüggöny miatt korlátozottak voltak az információk. Senki feje sem káptalan és érdemes néha visszaolvasni. 5-8 éveket nem illik tévedni egy olyan iparnál ami ennyi idő alatt komplett szériákat cserélt le. Ha megnézed néha 2-3 hónapon vitatkozunk, hogy mikor jelentettek be valami és mikor volt elérhető. Például az 1GHz-es P3-mon csak mosolygok, mert annyira korán jutottam hozzá, hogy senki sem hiszi. Pedig biztosan tudom, mert alig 2 hónappal előzte meg azt, hogy megismertem a feleségem. Márpedig ilyet nem illik elfelejteni
Pár példa mi előfordul, mert az emberek a saját emlékeik is megcsalják: A 82-ben megjelent C64-et jó gépnek mondják a 80-as évek végén. Akkor amikor már bőven voltak itthon is Amigák, amik 85-ben tették elavulttá az öreg C64-et. A Z80-at a 90-es évek elején tanulva akkor is jónak gondolják, közben akkor már csak egy jó tanulópálya volt. Hasonlóan túlzás amikor a túl későn megjelent EP128-at, vagy az alkatrésztemető TVC-t tartja valaki szent grálnak.
Persze érthető, hogy megcsalja az embert az, hogy mikor jutott hozzá valamihez, vagy tanulta, de a szubjektív élmények és a tények között nagy az eltérés.
arn:
a japok akkoriban nem szarral gurigaztak. Ha valami kaphato volt a vilagban, gyakran ott jelent meg eloszor.
Ez később is igaz volt, onnan szereztem AM3+ lapot hónapokkal az FX-ek megjelenése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest