- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
válasz
tomiee85 #71352 üzenetére
Tomiee85! nekem egy Asrock 970 Extreme 3 as lapban van egy fx 6300 4,4ghzen 1.35 voltal és minden szépen megy! Azért irtam mert az Én lapom is gyenge vrm el rendelkezik de ezt még bírja feljebb 4,5 re nem mertem menni! Valamelyik nap ugyan panaszkodtam itt hogy nem tudom mivan a géppel mert a proci nem hozza le a korábbi teszt eredményeket de rájöttem a megoldásra csak Én voltam kicsit béna minden olyan mint korábban!!!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
tomiee85 #71349 üzenetére
Tuning lesz esetleg késöbb??
Nem azt mondom hogy neked nem fog röccenés nélkül elfutni mert elképzelhető (legyen így), de sajnos az a lap annyira hurka hogy egy 8magossal a határait feszegeted alapjáraton és esélyes hogy droppolni fog itt ott. Ezért írtam hogy személyszerint én nem raknám bele.
Fx6300-at nem ismerem hogy tuninggal vagy nélküle mennyire bírja a 3+1 es vrmet, biztos lesz itt valaki akinek lehet hasonló konfigja aztán ő többet tud segíteni benne. De mondjuk már egy 6300-ás tuninggal is megkéri a 6+2 vagy legalább 4+2 es vrm-t szerintem. Alapon elég lehet. -
Pro!Petya
addikt
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
tomiee85 #71316 üzenetére
Ha tennék is bele max 95w-osat, viszont fennáll a lehetősége, hogy a vrm még azokat sem bírja. Ekkor jön a házibarkács, venti szerelés, vrm hűtés, alulfeszelés... stb. Szóval ha mindezt bevállalod, akkor nagyon szívesen segítünk majd, de készülj fel rá, hogy megeshet az efféle történet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest