- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
zsola824 #64109 üzenetére
Ami kifele fújjon a házból, azok a hátsó ventik (+ persze a táp), semmi más (ha felül is van, akkor az is kifelé). Az összes többi befelé. Tehát az összes ház oldalán lévő fújjon BE.
Szerintem nem vészes az az Aerocool venti, de én ebben is a Noctua-ra szavazok, nekem majd' egy évtized után is ugyanolyan zajtalanul forognak.
Ha jól látom, a CPU hűtőn fordítva is fel tudod szerelni a ventit, arra figyelj nagyon, hogy vagy HÁTRA, vagy FELÜLRE fújja a meleg levegőt. EZ egy jó beállítás.
-
MongolZ
addikt
válasz
zsola824 #64106 üzenetére
Nem értem ezt a házat.
Nem létezik, hogy csak 1 oldalról kapja a levegőt, front oldalról nem jön? Ahol bejön a levegő, oda kellene még venti, hogy átlós irányba legyen átöblítve a házad. Figyelj arra is, hogy a CPU ventije hátrafelé, vagy akár fentre fújja ki a levegőt.A hűtődnek le kellene tudnia hűteni 180 W-ot szerintem azzal nem lehet gáz.Ja várjál, most olvasom, FX 9370, az már más tészta. -
-
Methionyl
senior tag
válasz
zsola824 #64096 üzenetére
Nem tudom melyik Rev. Lapod van vagy hogy csináltad de egyik Rev se támogatja azt a procit. (De javítsatok ki ha tévedek). Csoda hogy megy
Nem hiába ajánlják víz hűtéssel együtt azt a procit. Vagy egy komolyabb játékvíz (AIO) vagy dupla tornyos lég feltétlen kellene.
A hőfokok borzalmasan sok. GTA alatt nincsenek amúgy laggok? Vagy más játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest