- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Krisztianby #72413 üzenetére
Feszemelés nélkül kikapcsolt turbóval kb alap feszen elszoktak ezek menni fix 4GHz-n egy próbát megér
.
-
Omli85
őstag
válasz
Krisztianby #72410 üzenetére
Mennyi idő után áll be így a hőmérséklet ? Mert nekem elég okénat tűnik minden ha így megáll Prime alatt akkor normál használatban nem nagyon fogod ennek a közelében se látni. Kivéve ha nem 0-24-ben kódolsz vagy egyéb cpu gyilkoló dolgot futtatsz
.
-
Omli85
őstag
válasz
Krisztianby #72401 üzenetére
Milyen hűtőről van szó mert nem igazán találom sehol leírva
.
Prime alatt 60-65 fok az nem a világ vége kupakon mérve, de kicsit pontosabban és több infóval szolgálva talán válaszolni is tudnánk.hwinfo kép vagy feszültség, órajel adatok hűtő típusa stbstb
-
Od!3
tag
válasz
Krisztianby #72401 üzenetére
Ahan. Most már tudjuk az alaplapod. Érdekes pár hónapja egy munkatársam is erre panaszkodott mint te. Neki ugyanez a lapja volt. Neki is melegedett a proci, plusz neki dobálta le az órajeleket akárhogy is állítgatta. Ott alaplapcsere oldotta meg a problémát. Neki egy MSI 970 Gaming-et raktunk a proci alá. Tudom nem szép kilátások, de az én tippem ez lenne.
-
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby #72353 üzenetére
Üdv.
Hütőt újra rá próbáltam rakni (tesztelés közben érzem egész része meleg szv teszi dolgát)
Lap biosát frisitettem.(asrock 970 extreme3 r2.0)
CPU vcore értékét lejebb szedtem.
Összes "gazdálkodos" modot kikapcsoltam.Így is fenáll a probléma proci Prime 95 alat vígan felkúszik 65c ra tovább nem is merem járatni.
Ha megtoldom +1 ventivel akkor is csak -5c ot produkál (60c).lehetséges tényleg hőszenzoral van valami?
-
Od!3
tag
válasz
Szia!
Nekem is ugyanez a páros ketyeg a gépembe. A procit én alapfeszen felraktam 4Ghz-re és persze a turbó kikapcsolva. 30 perc IBT alatt MAX 59-60 fokom szokott lenni. Szóval szerintem nem jól van fent az a hűtő.
Illetve ha azt mondod nincs állítva semmi, akkor ajánlom hogy kapcsold ki a turbót. Akkor hűvösebb lesz. -
ViZion
félisten
válasz
Alapon túlfeszeli, összefoglalóban leírások, át kell olvasni, beállítani.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Hőmérséklet szempontból azt írták itt a veterán fx tulajdonosok,hogy felesleges a cpu hőmérsékletet nézni mert általában nem ad megbízható adatokat.Nekem 8300-van amiben biztos hogy nincs dióda,mivel 20 fokot ír most is cpu hőmérsékletre,éppen ezért én a VRM hőmérsékletet szoktam figyelni amire jelenleg is rávan állítva egy ventilátor(gyárihűtésről) 1 óra hossza P95 teszt után sem ment 50 fok fölé a VRM.(25C szoba hőmérséklet mellett.) A te általad használt hűtővel elég érdekes az a hőmérséklet.Felfogatás,OC-t,Turbot,ellenőrízd.
-
bebe159
aktív tag
válasz
Az nagyon nem normális. Lehet, hogy a lefogatás vagy a pasztázás rossz, esetleg túl nagy feszt ad a gyári turbo.
Cry0 az lehet talán ram gond szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged