- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
Fehdavee #66747 üzenetére
Mondjuk szerintem lehet azért, mert fhd-ban annyira megnő a vga a fogyasztása, hogy a tápod eldobja magát.
Innen nézve szerintem táp hiba. Nem bírja már... lehet a kondik szépen kiszáradtak benne, egy-két forrasztás repedezett, stb... Próbáld meg prime 95 nélkül az fhd furmark-ot. Ha akkor megy, akkor tuti táp... (mivel a cpu nem zabál annyit, mint prime 95 alatt. Talán kérhetnél kölcsön egy tápot...
-
-
válasz
Fehdavee #66740 üzenetére
Nekem is volt ilyesmi bajom, akkor táp volt a ludas. Ajánlott megnézni másik táppal. Amúgy nekem is szinte az a konfigom volt, asrock 970 extreme 4+fx8150, vitte igazából vrm forrt, azt hűtöttem egy ventivel de nem vészes. írtad előbb hogy throttling, az miatt nem kapsz kékhalált. esetleg ha fent van az asrock tuning utilty, az lehet bajos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged