- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
porto1992 #40611 üzenetére
[link] Alúlról a második kép utolsó sora az LLC,ami nálam high-on van.
---Volt mit vissza olvasnom,egy hétig nem voltam itthon.---- Pörög a topik ezerrel.Azt az 1333-at tedd fel auto beállításról 8-as szorzóra,a mem beállításokat kézzel 9-9-9-24 re.Fesz 1.5-1.55V jó szokott lenni.Bár ha a fenti linknél végigköveted a beállításokat,akkor könnyebb dolgod lesz.Mehetnék stabilra 4800-ra,csak minek.Tesztelni 4950-en szoktam.Ide már kell feszkó rendesen.
-
-
ViZion
félisten
válasz
porto1992 #40574 üzenetére
Ram időzítéseket nézd meg, gyanús, hogy azt nem kedveli. A tuning összefoglalóban is van róla. Gyári értékre állítsd, kicsit túlfeszlni lehet, nem gond neki a +0,5V sem. Ha VRM melegszik, akkor tesztek alatt visszaesik a freki néhány magnál egy pillanatra. Alaplap topikjában kérdezz rá a beállításokra, hátha ott van vkinek hasonló.
sYs:
Olyan fesszel 4,4 GHz szvsz nagyon jó! Ha ilyen meleg lenne, akkor szerintem már hibázott volna, lehet, h egyszerűen sz@rul mér. Ramod nem 1,5 V-os?CPU/NB legyen 1,2-1,25 V ha azon nem stabil, akkor pakold feljebb kicsit. Feszültségeket inkább ofset módban állítsd, régebben (új biost nem ismerem) manuálban nem volt C'n'Q.
C6, HPC és SVM lehet enabled. -
dergander
addikt
válasz
porto1992 #40574 üzenetére
A legvalószinübb hogy a lap fogy el,de a te lapod inkább Visherára tervezték. A 8150 bulldozerek többet esznek és még melegednek is jobban.
Annó nekem is volt 4+1 lapom egy 8120 társaságába,nekem a 4.3Ghz volt a plafon,asszem 1.36volton értem el,elment 4.4Ghz is csak a masszivabb cpu igényes programokat nem bírta.
A feszt semmiképp se told fel kevés fázisnál 1.4volt felé,mennie kell kisebb feszen is akár 4.2Ghzet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged