- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
vhavasi #78246 üzenetére
Egyetértek.
4+1 fázisú VRM elégséges az FX 8350-hez. Pl. Asrock 970 pro3 R2.0 lapnál 140W TDP-s processzorig megfelelő a 4+1 fázis.
Ha valaki nagyon biztosra akar menni, akkor VRM hűtőbordás lap hiányában "top-flow" hűtővel ajánlott működtetni a rendszert.
-
negro
őstag
válasz
vhavasi #78246 üzenetére
Kosz mindenkinek a valaszakat.
Fx miatt dehogy cserelnek en lapot. (asrock 870 extreme3 r2.0 beta bios 2013-as ha nem irtam) Nem is veletlen nem vettem anno se fx-et, mivel lattam nem jobbak mint, sot rosszabak mint a 980-as erteken majd 4ghz-en jaratott pII x4.
Igazabol ahogy nezem 20-25 kornyeken kapok hasznalt fx8350-et tehat nem egy nagy osszeg. Sokat nem vesztenek vele. Na majd meglatom. 1,5 ev mulva meg jon majd egy 7700x 32g ddr5 6000 meg egy amd 6800xt, azzal el leszek jo par evig
Az mondjuk durva ma ez 1 milla lenne ssd-vel, hazzal, tappal. De az alaplap arak azok amit nem igen tudok hova tenni...
-
negro
őstag
válasz
vhavasi #78237 üzenetére
Na igen de az meg aranyaron megy. 4-re meg mar minek koltenek? Na nem mintha AM3-hoz kepest ne lenne elorelepes de pont ez lett volna a lenyeg kitoljam meg 1,5-2 evig a cseret addigra mar elerhetobb (realis) aron lesz AM5. Hozzateszem 92-ota van PC-em es mindig ujatt vettem mindenbol. Sose vettem hasznaltan semmit. Most lett volna elso alkalom, h elgondolkodtam ahogy meglattam, h egy FX-el azert meg indulnanak uj cimek is. Barmennyire is nem egy igazan jol sikerult CPU-ja az AMD-nek. (szerintem ha anno csinaltak volna PII X8-at is jobb lett volna kiegeszitve SSE4-el persze) AM3+ a lap illetve kapott egy bios frissetest is, igy elvileg igen. Az vrm -et ahogy lentebb irjak nem vettem figyelembe igy akkor viszont felejtos.
A helyzet meg az, hogy intelre nem allnek mar at. Nem fanatikus vagyok hanem mar megszokas az AMD. Utolso intelem egy 166MMX volt
K6-2 ota csak AMD-em volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest