- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pusztitusz #815 üzenetére
WTF? Normálisak?
A tesztek alapján a 6100 Athlon 2 x4 szinten van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Pusztitusz #768 üzenetére
Csak annyit mondtam hogy nem te határozod meg milyen osztályba teszi Oli a procit, nehéz neked felfogni? vagy írjam le kinyomtatva?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Pusztitusz #759 üzenetére
Nem mondtam hogy mit érdemel, de nem érzed néha úgy hogy nem te kellene megmondjad milyen hardver milyen plecsnit érdemel? Mert ha nem akkor ideje átgondolnod.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Pusztitusz #730 üzenetére
Nocsak, el akarod magyarázni milyen minősítést adjanak a procinak? Benne vagyok de a végére oda kell írni hogy BY PUSTITUS így a rendes emberek tudni fogják hogy nem szabad elhinni ami a tesztben van.
-
djculture
félisten
válasz
"intel bacsi visszalepteti az arakat"
Ja meg mindenkihez csönget a postás és hoz 20db aranytömböt a bamahai nagybácsitól.Annak több esélye van mint az intel árcsökkentésének. -
Oliverda
titán
válasz
Néha?
Inkább nézz utána, hogy az elmúlt időszakban milyen processzorok illetve termékek milyen plecsnit kaptak tőlünk. Aztán szólj, hogy konkrétan melyikkel és pontosan mi a gondod. Gondolom az első amivel gondod lesz az az i3-2100 minősítése.
Olyan mutató van, hogy teljesítmény/fogyasztás és ár/teljesítmény. Az előbbiben gyenge lesz az FX, de ez nekem nem igazán meglepetés.
-
Oliverda
titán
válasz
Pusztitusz #716 üzenetére
Az eddigi eredmények alapján attól messze van, úgyhogy már készülhetsz valami szokásos kis szaftos trollkodással.
Mi pedig készülünk a saját hammerünkkel, mivel nem csak a te istenednek van belőle egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest