- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon úgy veszem észre, hogy ha valaki nem ért hozzá, akkor az nem én vagyok.. ha én kikapcsolom akkor az nem csinál olyanokat mint a tied, ergo valamit nagyon rosszul csináltál... még saját magad állításait is keresztbe magyarázod
És ha picit értenél hozzá, akkor nem magyaráznál ostobaságokat.Nem igazán értem a processzor húzás hogy jön ide... az a gyári beállított érték felülbírálása...
Egyébként nem kell berágni, nem kioktatni akartalak az előző hozzászólásomban, csak arra utaltam, hogy a 200-203 közti érték tökéletes. Nézd csak a biosban, ott 200-at fog mutatni.
Ezt nevezik a mérőműszer pontatlanságának...
És még ráadásul ha csak 1 icipicit konyítanál a dologhoz, akkor más értéket is néznél, miközben a 200-203-as értéket nézed s rögtön rájönnél, mi is okozza ezt a jelenséget.Végezetül pedig már csak arra lennék kíváncsi, miért itt sírsz a Bull topikban, amikor a lapodnak is van saját topikja, meg a procidnak is....
-
törölt tag
Te most halál komolyan ezen rágod magad?!
Nem mindegy hogy 200 vagy 203?!
És mi bajod az energiatakarékos "szarral"?! Más ember örülne ha energiatakarékos lenne a cucca, te meg sírsz azon, hogy ha nincs rá szükség akkor leveszi 1400 MHz-ra a frekitAz okosság az lenne, ha nem azt nézegetnéd hogy 200 vagy 203, hanem használnád... hidd el, az a gép jobban tudja mit mire kell állítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest