- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
NÉMÓ510 #61786 üzenetére
Igen, a VGA is fullon járt 950-en (gyári 900MHz), de az csak 55 fokos volt.
Most nem is terhelem tovább, este kikapcsoltam, ma este elmentem az értékeket, mert ez így a hőtől eltekintve stabil és visszaveszem az FSB-t, a szorzót és a CPU,RAM feszeket.
Vagy ha nem nyúzom maradhat így? Ha nincs fotós tevékenység, akkor csak internet, gyereknek 1 Youtube mese naponta. -
-
válasz
NÉMÓ510 #61216 üzenetére
nem értem minek "Nem rossz amúgy,de csak kéne a 3. Pci-e sín" Disznek hogy ilyet is tudnál csinálni?
tisztázunk valamit pci-e 3.0 sem igen értem minimális a difi (2) 3 vga max 8x tudod meg hajtani az én alaplapom pl 2db 16x kezel le de még a 2 vga sincs értelme mivel átlag felhasználok vagyunk .. egy jó erős vga és kb 2 évig vga csere nem kell .. a következő a gagyibyt on otvar ahütés a vrm ek nek .. asrock hát szikla szar edition ... vannak nekik is jó deszkáik de ha mer azt nézük én az asus mellet voksolok...
2 vga révén ha építenék 2 kártyás rendszert akkor csak is crossfire mert itt a vga k teljesítménye össze adódik.
SLI tök fölösleges pénz kidobás szerintem mivel ott csak tükröződnek a vga k...
Szoval ha rám halgatsz Asus t venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest