- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
NyMRooD #58162 üzenetére
Nos jelen esetben maradj a ház cserénél mert 155mm-es hűtőkben a Macho az ász annál jobbat most nem tudok a piacon ilyen magassággal magas ramok mellé. Házat meg kérdezd meg a milyen házat vegyek topic-ban de javaslatkén fd define r4 , vagy valami corsair ház de a kuckó topic-ban biztos kisegítenek bővebben
-
MrM94
addikt
válasz
NyMRooD #43242 üzenetére
Latom,hogy Corsair Vengeance ramjaid vannak.Magasbordasak?
Ha igen akkor ezek kozul cska az NH-D15 kerulhet szoba az ala befer a magasbordas ram.
Viszont!Neked kell eldontened hogy mennyire tervezel nagy tuningot,vagy kotsz kompromisszumot.H100i-t nem ajanlom,szerintem hangos es nem eri meg a penzet.
A hazadnak nem talaltam meg ,hogy mekkora CPU huto fer bele max. 20 centi szeles amibol szerintem olyan 16cm magas huto korul lessz a max ami befer. -
válasz
NyMRooD #43242 üzenetére
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme egy jó kis hűtő megintcsak (de a 2db 2000rpm-es ventik iszonyat hangosak...) én is azt akartam venni és hála isten pont nem volt kapható és Phanteks lett a vétel !
/amit a mai napig nem bántam meg.../ és mindenki elmondhatja, aki ilyet kis Phanteks hűtőt vett... [link] (FX-re tökéletes !)
Yllgrim: szerintem a 3.-ik venti tök felesleges arra a Phanteks CPU hűtőre (én is akartam venni, de lebeszéltek róla, mivel ott a házon a venti ami a meleget kitolja amit a 2db venti rátol... (csak gondolj bele pontosan 1 vonalba vannak azok a ventik...)
/csak saját vélemény, jótanács/
L
-
MrM94
addikt
válasz
NyMRooD #43231 üzenetére
Felejtsd el,ha komolyabb tuningot akarsz 4.5 felett nemtudom mennyire hutene le az FX et.Ha le is hutene akkor hihetetlenul nagy zajszinttel.
Ha jot akarsz magadnak akkor Thermalright Silver Arrow ,Phanteks PH-TC14PE ,vagy Noctua NH-D14, NH-D15Ha nagyon korszar kompaktviz kell akkor h110.Viszont a leghutokkel olcsobban es jobban josz ki.
(#43238) Yllgrim Ha biztonsagot akarsz akkor 1.45v oszt csokolom.
@ Enter : Orakon keresztul dolgozott ugy a processzora hetente stabilan -
pipo112
őstag
válasz
NyMRooD #42961 üzenetére
Szia alaplap nem rossz viszont tunningnál valószínűleg 2x fog boot-olni de lee56 jártas a giga lapokban ő többet tud mondani ,de ha belefér akkor asus m5a99fx pro r2 vagy Evo r2 ezek kb 31-34k .
hűtés az bonyolultabb mert a házad Max 155mm magas coolert képes fogadni, a mi komoly tunning hűtő az 160 mm +-1-2mm kérdés mekkora lenne az oc mert ebbe a magasságban a legjobb a Tr Macho 120
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest