Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
"kiszivárgott vagy kreált chartok"
Ez nem azt jelenti hogy szerintem MLiD kreálta őket és az általad használt "feltételezhetően" szó (ami = nagy valószínűséggel, valószínűleg) sem azt jelenti amit írtam, hogy vagy igen vagy nem. Ép ezért nem azt a szót használtam. ( 50-50%) szerintem kreált vagy nem. Tehát egyáltalán nem állítottam hogy MLID kreálta őket és nem mondtam azt ,hogy nagy valószínűséggel hamis. Sőt C&C cikk után szerintem inkább igaz mert ahogy végig ment rajt igazából egyfajta kötelező fejlődést ír le lépésenként , nem látszik benne a nagy titok, szerintem legalább is. Nincs ebben több tényleg ,mint amit írtam.

Amúgy 30 % IPC növekedés elég végzetes lenne a mostani, boltban lévő generációkra. Mondjuk egy Ryzen 5 8600 kivégezne azonos magszám használat alatt egy 7950 CPu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest