- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
> Hol olvastál ilyet hogy "feltehetőleg " és hogy Mlid gyártotta őket?
Úgy fogalmaztál, hogy "a kiszivárgott vagy kreált chartok"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy szerinted az MLiD által megjelentett anyag vagy kiszivárgott, vagy - mivel hogy most épp az ő hitelességéről beszélünk - , ő maga kreálta őket.Ha arra gondoltál, hogy az általa megjelentetett anyag valótlan, de nem ő maga, hanem egy harmadik személy készítette szándékos félrevezetés, dezinformáció céljából. Hát az lehetséges. Ha jól emlékszem, AdoredTV is akkor hagyta abba, amikor azt érzékelte, hogy szándékosan dezinformálták. Ez nehéz ügy. Én úgy vélem, hogy a lehetőségeihez mérten igyekszik ügyelni a szavahihetőségére és ennek megfelelően ellenőrizni az információkat. De olyan soha nem lesz, hogy valaki ennyivel a megjelenés előtt biztos információkat jelentessen meg. Ilyen akár több éves roadmapek közreadása és fél évvel a megjelenés előtti adatbányászat szerintem más műfaj.
Én elfogadom, hogy szerinted előbbi kóklerság és abban igazat adok, hogy nem ritka a tévedés. Nem kell mindent bucira levenni. De ebben az epizódban szerintem épphogy nem a 30%-kal való közönség-izgatás, hanem inkább az elvárások hűtése történt.
A kritika megfogalmazásának jobb helye lett volna RDNA3 esetén, ahol valóban nagy melléfogások történtek.
A chips&cheese kritikájára reagálnék még:
Az Intel szerint a Golden Cove a Cypress Cove-hoz képest átlagosan 19% IPC növekedést eredményezett. A C&C szerint az MLiD által megjelentett slide alapján (már amennyiben hihetünk annak) az AMD a Zen5-be nagyjából ugyanazokat a mag méretének növekedését eredményező hatékonytalan és pazarló megoldásokat fogja beépíteni. Azt nem tudom, hogy ez egyébként hitelességet növelő vagy épp csökkentő tényező. Mindenesetre ha valóban csak ez fog történni, akkor számomra nem tűnik irreális elvárásnak a 10-15%, bizonyos esetekben pedig esetleg az ennél is nagyobb mértékű IPC növekdés.@hokuszpk
Én inkább enyhe órajel csökkenésre számítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest