Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"Persze az is világos, hogy nem ez az 50-60W lesz a meghatározó a 400-500W-os videokártyák mellett."
Azért 4-500W-os videókártyák szerencsére elég ritkák. Talán a 3090TI és RTX4090 megy fel eddig, a többi inkább 350W és alatta. Nekem csak egy "szerény" 6800XT-m van, papíron 300W TBP, de kicsit finomhangolva már vidáman elvan kevesebből gyorsabban, az egész gép szokott fogyasztani egy PBO-zott Ryzen 5600-al Witcher 3 RT alatt ~350W-ot konnektorból, monitor nélkül...RTX4090 ugyanúgy kb. teljesítményvesztés nélkül 300W-ra lehúzható.
Szóval szerintem van jelentősége, hogy a CPU 80 vagy 150W-ból látja el a feladatát, főleg egy józanul konfigurált VGA mellett.
Nekem nagyon tetszik egyébként, hogy a 7950X3D némileg csökkentett TDP keretet kapott, így sokkal jobb perf/watt mellett üzemel.
TPU-nál nagyon érdekes, hogy megnézték a fogyasztásokat és perf/watt-ot, hogyan alakulnak a különböző CCD-ket preferálva: [link] . Elég szembeötlő az alacsonyabb órajelre korlátozott, így szükségszerűen hatékonyabb CCD előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Okos Otthon / Smart Home
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem nagyon tetszik egyébként, hogy a 7950X3D némileg csökkentett TDP keretet kapott, így sokkal jobb perf/watt mellett üzemel.