Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprobert
őstag
Csak annyira lesz hosszú életű, mint amennyire manapság egy Zen1 az. Jó-jó bizonyos dolgokra, de az egyszálas teljesítményét látva húzod a szádat.
Most dinamikusan fejlődik mindkét gyártó. A node-ok készek (TSMC), ill. készülnek(Intel), és az architektúra roadmap is le van fektetve.
Gaming szempontjából pedig a Matrix demo hozta azt az első mélyütést, amiről beszéltem úgy 2 éve, hogy a konzolok mit is jelentenek a kurrens PC CPU-knak. Szimplán, még messze vagyunk a Zen2@3.5GHz*2-től, a 60 fps-ért küzdve.
-
Petykemano
veterán
Én a helyedben nem élném bele magam ebbe a hosszúéletűségbe. Valószínűleg már egy 12 magos zen4 körbeszaladja majd. Egy jövőre érkező zen4-3D pedig állva hagyja. Aztán jön a zen5, ami pedig ugye a széles architektúra - elvileg.
Nagyon csábító, hogy ennyire jóáras kezd lenni a felső rész is, de csak akkor éri meg elcsábulni, ha azt érzi az ember, hogy tényleg hasznot hajt számára a sok mag, csak eddig drágállotta. Arra nem érdemes építeni szerintem, hogy a sok mag hoz majd időtállóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest