Hirdetés
- Yettel topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
> Szerintem - az igp miatt - ez túlmutat a threadripperen.
> Ez egy új termékvonal lenne az amdnél.Az én egyedi felhasználó nézőpontomból ( adatfeldolgozás )
főleg az nVidia CUDA dominál,
vagyis a piaci sikert eléggé elő kellene készíteni.
(dömping ár, jobb szoftveres támogatás, olcsó fejlesztői gépek... )viszont ha a ZEN4 (desktop & notebook) procikban lesz már
"AMD CDNA" támogatás, akkor már a Threadripperes CDNA -nak
is nagyobb sikere lenne.Viszont a TR - már workstation-ös gép,
vagyis a külön opcionális CDNA/GPU optimálisabb ( ~ gazdaságosabb ) lenne.Szerintem ez az 3gen-es Infinity jön le elsőként TR-re.
> Az AMD persze szerintem nem így fogja megoldani,
> hanem külön CPU és GPU compute chipletekkel.kíváncsi leszek a 4gen-es Infinity Architektúrára ..
de szerintem is valami hasonló lesz ..
Amúgy remélem, hogy ott már az FPGA-s (Xilinx) chipletek támogatása is meg lesz oldva.
És akkor remélhetőleg van remény a CPU+GPU+FPGA-s fejlesztői laptopra is - AMD alapokon. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
"Egy ilyen megoldásnál a brutálsok cache segítene, hogy 4 csatornás DDR5 mellett is elketyegjen 16-24 mag."Egy ilyen megoldásnál a brutálsok cache segítene, hogy ne kelljen semmilyen memoriat rakni a gepbe ! ( mint a Sapphire Rapids egyik uzemmodjaban. )
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest