- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #3787 üzenetére
Ki tudja, lehet, hogy 10 év múlva ha leülünk egy asztalhoz, akkor csak a telefonunkat dokkoljuk rá a monitorra és a billentyűzetre .. és
nem lesz szükség külön desktop-ra ..
Én már most ezt csinálnám. Sőt, ha jól emlékszem, a MS részéről valami ilyesmi volt a Windows telefonokkal a cél. Én örültem volna. -
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #3787 üzenetére
Az Nvidia által bemutatott technológiák, mint pl az machinery az tűnik igazán korszakváltónak.
Nyilván minden programnak meg kell - ha lehet - találni azt a pontját ahol ML/DL technológiával lehet előrelépni. Nem tudok igazán jó példát mondani. Nemrég jelent meg a gmail szövegkiegészítő, meg a GPT3, IDE-kben is biztos van kódolást segítő előíró.
De nem vagyok biztos abban, hogy ezekhez kell kliensoldali ML kapacitás. A nagy.lehetőség pedig ebben látszik. Pont mint az AMD HSA, csak semmilyen elterjedt kliensoldali szoftver nem csinált olyan nagy párhuzamos számításigényes dolgot.Weben például el tudok képzelni egy olyat, hogy a szar minőségű képet feljavítja a böngésző. Így sávszélességet lehet spórolni.
A DLSS-t miért ne Lehetne youtube videón alkalmazni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest