- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #3787 üzenetére
Ki tudja, lehet, hogy 10 év múlva ha leülünk egy asztalhoz, akkor csak a telefonunkat dokkoljuk rá a monitorra és a billentyűzetre .. és
nem lesz szükség külön desktop-ra ..
Én már most ezt csinálnám. Sőt, ha jól emlékszem, a MS részéről valami ilyesmi volt a Windows telefonokkal a cél. Én örültem volna. -
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #3787 üzenetére
Az Nvidia által bemutatott technológiák, mint pl az machinery az tűnik igazán korszakváltónak.
Nyilván minden programnak meg kell - ha lehet - találni azt a pontját ahol ML/DL technológiával lehet előrelépni. Nem tudok igazán jó példát mondani. Nemrég jelent meg a gmail szövegkiegészítő, meg a GPT3, IDE-kben is biztos van kódolást segítő előíró.
De nem vagyok biztos abban, hogy ezekhez kell kliensoldali ML kapacitás. A nagy.lehetőség pedig ebben látszik. Pont mint az AMD HSA, csak semmilyen elterjedt kliensoldali szoftver nem csinált olyan nagy párhuzamos számításigényes dolgot.Weben például el tudok képzelni egy olyat, hogy a szar minőségű képet feljavítja a böngésző. Így sávszélességet lehet spórolni.
A DLSS-t miért ne Lehetne youtube videón alkalmazni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest