- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
"A noverdehez majd aztán odakerül a 2700 x meg 3700x és így tovább, generációs CPU előrelépések vannak azonos foglalaton belül. "
A noverem total jól elvan az 1700 -as procival ; majd ha a win10 nyavajogni kezd, hogy nincs frissites, akkor eldontjuk mi legyen ; igen valoszinuleg megkapja az 5800X -et tolem ; de szerintem azt már lappal együtt, mert addigra Zen5 -ot akarok magamnak. Ahhoz meg kotelezo lesz az uj lap. Tiszta Intel
"A másik hogy közben te ugyan úgy nem vettél új alaplapot ahogy írtam, miközben töb generáción át kb 2x olyan gyors csúcs vagy közép porcit tettél abba az alaplapba."
magamnak nemvettem lapot ( egyebkent ez sem igaz, irtam, hogy az 5700G kapott egy B450 Tomat ) ; de akik megkaptak a regi cpuimat, azoknak igen ; oke, nem a csucskategoriat, mert ilyen ascork b450m-hdv es az msi mortar max kozottis spektrumbol lettek mazsizva, de mint irtam lap nelkul lehetne nezegetni a procit, hogy je milyen szepen ra van gravirozva, hogyaszondja "RYZEN".
Evvan, valahogy nalam még mindig ugy jon ki, hogy pont ugyanannyi veszelyes hulladekot gyartunk, mintha Intel alapokon lennenk, annyi a kulonbseg, hogy az Intelnel egyutt adod el a lap+cpu parost, es veszed meg az ujat mert valtozott a foglalat ; itt meg eladom a procit amihez vesznek egy lapot mert anelkul megse mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged