- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
"A noverdehez majd aztán odakerül a 2700 x meg 3700x és így tovább, generációs CPU előrelépések vannak azonos foglalaton belül. "
A noverem total jól elvan az 1700 -as procival ; majd ha a win10 nyavajogni kezd, hogy nincs frissites, akkor eldontjuk mi legyen ; igen valoszinuleg megkapja az 5800X -et tolem ; de szerintem azt már lappal együtt, mert addigra Zen5 -ot akarok magamnak. Ahhoz meg kotelezo lesz az uj lap. Tiszta Intel
"A másik hogy közben te ugyan úgy nem vettél új alaplapot ahogy írtam, miközben töb generáción át kb 2x olyan gyors csúcs vagy közép porcit tettél abba az alaplapba."
magamnak nemvettem lapot ( egyebkent ez sem igaz, irtam, hogy az 5700G kapott egy B450 Tomat ) ; de akik megkaptak a regi cpuimat, azoknak igen ; oke, nem a csucskategoriat, mert ilyen ascork b450m-hdv es az msi mortar max kozottis spektrumbol lettek mazsizva, de mint irtam lap nelkul lehetne nezegetni a procit, hogy je milyen szepen ra van gravirozva, hogyaszondja "RYZEN".
Evvan, valahogy nalam még mindig ugy jon ki, hogy pont ugyanannyi veszelyes hulladekot gyartunk, mintha Intel alapokon lennenk, annyi a kulonbseg, hogy az Intelnel egyutt adod el a lap+cpu parost, es veszed meg az ujat mert valtozott a foglalat ; itt meg eladom a procit amihez vesznek egy lapot mert anelkul megse mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Renault, Dacia topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux haladóknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged