- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #8007 üzenetére
Tulajdonképpen mennyit vesztesz egy 7600X esetében eco módban?
Én itt találtam egy mérést, ami azt mutatja, hogy nem, vagy alig. Ami elég hihetetlen.
Persze nyilván ebben az esetben a fogyasztáson sem nyersz semmit, vagy alig.Az általad idézett kérdésfelvetésre tehát ez a válasz: a 7600X eco módban nem lassul le 5600X szintre, úgy is pont ugyanannyira gyorsabb nála.
Az eco mode egyébként szerintem csak egy feature. Legfeljebb valamiféle gyártástechnológiai ...méregetést lehet megvalósítani azzal, hogy 250W-os készülékeket alacsonyabb fogyasztási keret mellett hasonlítjuk össze.
Szerintem az AMD-nek és az Intelnek is inkább alacsonyabb TDP-vel kellene kiadnia a processzorait.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest