Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #7630 üzenetére
Végül
$699
$549
$399
$299
lett./morgás/
Már megint a mainstream drága. A 7600X-től a ketszer annyi mag még csak nem is kerül kétszer annyiba. Jó értem, hogy csak a MT teljesítmény kétszeres, de hát a pofám leszakad, hová lett a csúcstermékekről a prémium?? (Ugyanez igaz a 7700X és a 7950X-re.)A matekot persze értem: csupán.egyetlen chiplettel több, az bagó költséget jelent. De ez eddig is így volt.
És persze a versenykörnyezet is értem: vélhetőleg $350 lesz az 13600K
És persze azt is érteni vélem, hogy hiába lenne olcsóbb a 7600X, az egész rendszer úgyse lesz olcsó az alaplap, a DDR5, PCie5, stb miatt. És aki ezekbe beruház, annak már nem az az $50 fog fájni.
És nyilvan az entrylevel piacot AM4+zen3-mal fogják lefedni. Kíváncsi vagyok ledobják-e az 5800X3D árát./értékelés/
29%-kal magasabb ST teljesítményt mutattak. És ha jól emlékszem 35-45% közötti MT teljesítmény növekedést. GB5 pontok 2100-2200 között szóródtak valahol. Jól emlékszem, hogy játékokban nem gurított mindenhol kiemelkedőt?
Nem rossz, de az az érzésem, hogy ezt a kört teljesítmény szempomtjából az Intel nyerte és nem véletlenül volt hangsúlyozva az energiahatékonyság.
Sajnos a Zen4c-re és a Zen4V-re még egy fél évet várni kell, pedig valószínűleg az lesz majd a nagy dobás.Az Intel fejlesztése gyorsabb, ha most jön a raptor lake, akkor jövő tavasszal, nyár elején megjelenhet a Meteor Lake, de az mobile first, olyan lesz mint a Tiger Lake, tehát szerintem az asztali cpuk koronáját az AMD visszaveszi 2023 elejétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest