- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #7052 üzenetére
Az AMD úgy tűnik, hogy nem vette be azt a kanyart, amit én gondoltam, hogy az Apple példája alapján be kéne venni. Nevezetesen azt, hogy elindul a széles, de alacsonyabb frekvencián ketyegő irányba.
Ezért nem biztos, hogy hibáztatható most, mert minden jel arra utal, hogy a zen4=zen3+ + 2xL2$ + AVX512 + N5 és ennyi.Egyelőre úgy tűnik, hogy haladnak tovább a magas frekvenciás úton.
Tehát én egész biztos vagyok benne, hogy a perf/W tekintetében az apple továbbra is verhetetlen lesz. Mármint akár az M1 is. Ebben nyilván a tranzisztorszám is egy faktor, ahogy HSM mondja. Nem kizárt, hogy azt is kiszámolják, hogy a rendelkezésükre álló gyártókapacitásból így jön ki több eladható lapka - hiába tudnának másfélszer ekkora lapkából 30%-kal kisebb fogyasztással ugyanilyen teljesítményt kihozni, ezért felárat senjki nem fizetne, viszont kevesebb eladható lapka jönne ki belőle.
Ami az 8N vs N7 viszonyát illeti. Szerintem a Qualcomm 4LPP vs N4 eredménye jól illusztrálja, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Milyen routert?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest