Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ha az IO is azonos? nem tudom a TR van-e akkora üzlet önmagában, hogy megérje rá külön chippet tervezni (bár eléggé nagy az IO chip, így van az a mennyiség ahol már megérheti a külön chippet megcsinálni).
A korábbi TR vs Epic variációnál is más verziószámot kapott a "nyák" amire a chipletek kerültek (vagy nem tudom CPU esetén hogy nevezik ezt az "alkatrészt").. Persze arról nem hallottam, hogy különbözött-e a nyák vezetékelésben az Epic és TR között.
Nem lehet most is ez van? és a nyákon amire kerülnek a chippek már eleve be se kötik az extra memória és pcie csatornák vezetékeit, így a foglalat hátulján csak "vakpin-ek" vannak de vezeték nincs róluk a chipbe? ... lényegében egy ilyen nyákot sokkal-sokkal olcsóbb megtervezni és legyártani mint egy másik IO chippet..Bár a korábbi "közös" generáció egy kódszámot kapott visszanézve (K17.3) .. így "bukhat" az elképzelésem innentől.
De majd biztos lesz aki "skalpolja" ezen CPUkat, így látjuk majd, hogy ténylegesen azonos vagy sem az IO die-k mérete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest