Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #2727 üzenetére
minden magfeloldottra phenomot ír L3tol függetlenül .)
-
MZsoltee
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2542 üzenetére
Ez a helyes itt minden le van írva tessék elolvasni és értelmezni!
Ezek után már látom a sok vad online magfeloldót...Kipróbálhatjuk-e, használhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 8 munkanapos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez (kivéve CD és DVD lemezek esetében). Mint ahogyan utaltunk már rá, amint eldöntöttük, hogy nincsen szükségünk a termékre, ezt követően már ne használjuk, óvjuk meg állagát, hogy minél jobb állapotban tudjuk azt a kereskedőnek visszajuttatni.Forrás: http://www.nfh.hu/
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapja -
MZsoltee
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2542 üzenetére
Ez a helyes itt minden le van írva tessék elolvasni és értelmezni!
Ezek után már látom a sok vad online vásárló magfeloldót... -
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2474 üzenetére
a prime elindul nem értek hozzá sajnos letöltöttem futatom ir mindenfélét soha nem hazsnáltam
-
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2471 üzenetére
szia ujból egyáltalán nem tudom inditani tehát!!ha alapra állítóm x2-re akkor sem csak ha ki és bekapcsolom most játszottam vele medal of honor-al!!ment gyönyörüen!!de remélem ki be kapcsolom nem felejti el!!?üdv
-
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2469 üzenetére
okés az van sokszor elfelejti hogy w4 és vissza áll x2-re!!
okés letesztelem!!üdv:köszi -
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2248 üzenetére
kedden jőn az új proci lap majd remélem nekem is segítetek!!előre is köszi!
UP ennek az oldalnak nagyon hasznos mindenkinek!jo8
-
szatyor1972
tag
válasz
///Krisz\\\ #2211 üzenetére
Nem bent vagyok a szobában 21-22 fok van
Oké de melyik programmal nézzem?
Amit adtak hozzá hütöt tudom hihetetlen de tényleg az van -
HERR Z
veterán
válasz
///Krisz\\\ #1833 üzenetére
nem, ez annyit jelent hogy pl asrockban feláll a win de elszáll mondjuk prime alatt egyből, míg egy gigában életstabil lesz
tehát az a proci ami postig nem jut el asrockban gigában se fog, csak és kizárólag a már éppen nem stabil prociknál van érezhető difi -
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1833 üzenetére
igen. elképzelhető. ezért írtam, h a lapnak is van beleszolása.
-
siriq
őstag
válasz
///Krisz\\\ #1720 üzenetére
Pedig van benne racio. A 4. magnal tul nagy lehet esetleg a "szivargas", elofordul az ilyesmi(ala GPU es CPU).
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1720 üzenetére
áhh...az hülyeség sztm
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1718 üzenetére
detto.
ilyen dolgot mégcsak nem is láttam...3 maggal jo a hő, 4el meg nem, holott semmit nem kellene hogy melegedjen.
-
molnaRm
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #1714 üzenetére
nem állítottam. de ma probálgattam, ha easy tune6ba feltolom max-ra a ventisebességet akkor egész türhető hőfokok vannak, csak elég hangos a gép vele, viszont sokat javul mert a rendszerteljesítmény minősités 6.8at adott, magfeloldás után 7.3at
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1713 üzenetére
ohh. lehet
kontra?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1709 üzenetére
az sem elképzelhetetlen...
de akkor sem értem, h magfeloldás után miért emelkedik a hő...
maga a CPU hő mit mond?
-
pukibacsi82
tag
válasz
///Krisz\\\ #1643 üzenetére
propus erre irtam
hogy igen h egyből csak kötekedés jut eszedbe testvérem -
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1643 üzenetére
nah ja.
a mondat végén nem ?jel van
-
rumkola
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1407 üzenetére
talán hibásak a magok
-
Steve-0
őstag
válasz
///Krisz\\\ #1410 üzenetére
Mi lenne mondjuk, ha elolvasnád az első hsz.-t...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
nemárt
-
HERR Z
veterán
válasz
CPU Active controlba látod core 0123-mat
01 széria az tutti faxa, annyit tudsz próbálgatni hogy eccer core 012 egyszer core 013, remélhetőleg valamelyik jó lesz(a nem kellő mag= disabled) -
HERR Z
veterán
válasz
///Krisz\\\ #1407 üzenetére
elindult és a bioszba az volt kiírva, hogy Phenom II X4 B55, de amikor kiléptem a bioszból a windows nem indul el csak fekete a képernyő és úgy áll a gép. Ez szerintetek miért van?
mert nem hibátlan a proci
biosban x4= moddolás lap részéről ok, csak procc részéről nemok
még meg tudod nézni hogy core 2 vagy core 3 a hibás, azzal hogy letoltod egyszer az egyiket eccer a másikat,logikusan ahol feláll a win az lesz a használható remélhetőleg -
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1299 üzenetére
valoban olcso, de van még olcsobb asrock...és ez az asrock már nem a régi asrock...már lassan lepipálja az anyaválalatot...na persze nem a "királykategoriában"
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1299 üzenetére
A régi, megbízhatatlan gagyi minőségű asrock már a múlté. Most majdhogynem veri az asust (sőt van olyan kategória, ahol biztosan veri)
Én annyira nem szívlelem az asus cuccokat, de ez inkább csak egy-két rossz tapasztalat miatt van. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1294 üzenetére
pedig szerintem egy jóféle asrockkal jobban járnál. ne dőlj be a mindenféle fícsöröknek, az összes bios-ban (legyen az asrcok vagy giga) elég egyszerű az unlock, és ár értékben odaver az asrock.
rumkola: Asus amúgy is szeret mindenféle reklámdumákat használni, hogy super, hyper, advanced, deluxe, premium... bár a kedvenceim a magic szériás videókártyák voltak, amik szerintem arról kapták a nevüket, hogy asus bácsi elvarázsolta a memvezérlő felét
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1294 üzenetére
mindegyik biossal ugyan olyan könnyű...
asrocknál biztosan találsz olcsobb lapot
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1290 üzenetére
de ha nem ragaszkodsz az asushoz, választhatsz gigabyte-ot vagy asrockot is. persze ha már megvan a lapod akkor tárgytalan.
-
Beri
addikt
válasz
///Krisz\\\ #1285 üzenetére
Nézd meg jobban a lap adatait: "Support CPU up to 95W ". Ez neked kevés. Egy négymagosított phenomhoz legalább 125W-ot támogató lapra van szükség, ha nem emelsz magfeszültséget. Ha igen, kell a 140W.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1285 üzenetére
SB710 és 750es lapok alapbol tudják. lehet ezért is nincs külön jelölve. más SBs lap is képes rá, de azt külön jelölik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1282 üzenetére
Ha hibás, akkor be se indul a géped, vagy lefagy, de elromlani nem fog, max vissza kell állítani a BIOS-t eredeti állapotba. Ki-be kapcsolhatod őket, ahogy akarod, ebből a szempontból én jobban is szeretem az ilyen unlockolható darabokat mint a gyári négymagosokat.
Ha biztosra akarsz menni, hardveraprón találsz olyan hirdetést, ahol kitesztelten működő 4 maggal árülnak procikat. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
///Krisz\\\ #1282 üzenetére
nem. nem lehet baja.
ha hibás, akkor visszaáll alapra.
feloldja. jön egy fagyás, majd visszaállítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged