- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Steve-0 #4194 üzenetére
Közben kapcsoltam
Nos, utánanéztem és van rá esélyed ha jó szériát fogsz ki!
Itt egy oldal ahol részletesen kitárgyalják:
Athlon X2 5200+ 45nm AM3 may unlock to Phenom FX5200
Valamint egy képecske is belőle:
A lényeg itt is úgy látom hogy a proci szériaszáma alatti betűsort kell nézni merthogy,
ezeket a procikat gyártották Regor és Deneb alapon is, előbbiben ahogy olvasom csak magonként 512k l2 cachet lehet oldani, még az utóbbi Deneb es verzióból lehet a fenti képen látható erdményt kihozni!A proci kupakján ez látszik akkor is ha dobozban van, a bekeretezett rész a lényeg;
ha két AC -t találsz a képen látható módon a betűsorban akkor tutira Deneb tehát 4 magosítható jó eséllyel.Persze az már más kérdés hogy működni is fog e rendesen, legfőképpen azon múlik hogy hibátlan e a két letiltott mag, másrészt pedig az alaplapon is hogy hajlandó e elindulni benne..
Sok sikert!
-
MZsoltee
veterán
Gratulálok, nem nagyon szoktak efölött menni, bár lehet van még benne 100-200 maximum 300Mhz. Amemóriával én is bajban vagyok nekem egyzserűen még az általad linkelt beállítások sem mennek CL6ban és szétfeszelve mindent. Sztem a proci memória vezérlője lehet nálam a ludas ezért. De ha van ötletetek akkor hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Proxmox VE
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged