- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Az intel burn test(IBT) sokkal jobb. Mar 10 teszt alatt kiderul ha nem birja a konfig az aktualis beallitasokat. Szamitani kell viszont szep kis homersekletekre is. En mindig ezzel tesztelek.
Biztos ami biztos, Highon tesztelem a gepet. Viszont ha le megy a teszt akkor stabil is. Jol lathato a teljesitmenybeli kulonbseg is. Pl ha keves a fesz ahoz a frekihez akkor meg megy a teszt de kisebb a teljesitmeny mintha megkapja az elegendot. Latod, hogy mit kell allitani.
-
siriq
őstag
válasz
///Krisz\\\ #1720 üzenetére
Pedig van benne racio. A 4. magnal tul nagy lehet esetleg a "szivargas", elofordul az ilyesmi(ala GPU es CPU).
-
siriq
őstag
Be lehet az allitani. A memo vezero nalam a 939-s nel is gyengebb volt(x2) de hosszas kiserletezes utan a dfi-ben szepen feltornaztam. A gyengebb lapoknal kevesebb a bios beallitasi lehetoseg, ez az oka egyszer amiert nem mennek rendesen a memok.
HERR Z: mondom irni kell a supportnak. Netes ticket-t is pillanat eloallitani. En biztos ezzel kezdenem ha olyan lapom lenne.
-
siriq
őstag
válasz
darál0w #1632 üzenetére
Ez nem csak ugy mukodik, hogy en kijelentem rossz a lap. En sem vagyok kezdo hidd el. 93 ban mar netet bujtam. Vannak modolt biosok egyebb beallitasi lehetosegek. Persze az embernek nem mindig van ideje vegig zongorazni. En is mondhatnam szar a lapom mert nem ment az elejen 1600-on a memo, meg is megy kisebb nagyobb allitgatasok utan.
-
siriq
őstag
válasz
darál0w #1624 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ugyan az a unlock a abban es az en lapomban is. Az hogy Herr Z szerint kuka az nem jelenti azt, hogy az is. Nalam tokeletes a boltbol rendelt procim 4 maggal(4+ g). Persze a lap kialakitasa mas(meg ugyanabban a szeriaban is valltozik a tuning lehetoseg), valamennyire befolyasolja a tuningot de az unclok-t annyira nem(mar mint ha megegyezik a methodus).
-
siriq
őstag
Akinek memoria gondja van az allitsa at a TWTR-t 7-re es a TRTP-t is 7-re. Ha van lehetoseg allitani a dram drive strength-t, akkor azt is kell allitani(nalam a legmagasabb ertek jott be de ez erossen memoria fuggo). Roviden ennyi(nagyon faradt vagyok, igy nem allok neki ecsetelni reszletesen).
dram drive strength es dram data drive strength es a tobbit strength is szinkonban allitsatok(magyaran legnagyobbra vagy legkisebbre, mar akinel ez lehet).
remelem jol emlekeztem a twtr-re es a masikra hogy az a neve, de majd ha lesz idom akkor pontosabban leirom.
-
siriq
őstag
-
siriq
őstag
Aktualisan az 1600 memora probalok orvossoagot talalni. Remelem sikerul/t. Konzultaltam dbius kollegaval a DFI-s idokbol. Adott par otletet. Remelhetoleg 10 napos uptime-t produkalok.
-
siriq
őstag
Esetleg egy bios frissitest probalhatsz meg ha van ujabb a lapodhoz. Ha akkor sem muxik akkor nem fog vele menni. Meg van az esely arra is, hogy veszel masik lapot es ugyan ugy nem lehet feloldani a maradek 2 magot. Magyaran fizikailag hibas a ket mag. Inkabb elvinnem egy ismeroshoz es ott kiprobalnam, megy vagy nem megy. Igy meg alaplapot sem kell venni a probahoz.
-
siriq
őstag
válasz
Overlocker #815 üzenetére
Pedig remenykedtem benne.
-
siriq
őstag
válasz
Overlocker #809 üzenetére
Majd kesobb, egyelore meg az alacsony vcore kereseseben vagyok, annyi biztos, hogy 1.28 nem stabil. Szoval meg szenvednem kell vele. Milyen egyebb beallitast hasznalsz meg? Mint: drive strenght etc. most azzal is kuzdok.
Ebben a lapban nincs olyan mint a DFI-nel, hogy elmentem a profie-t sajna. Igy most tiszta macera az egesz. -
siriq
őstag
válasz
Overlocker #807 üzenetére
Annyit nalam is megy a proci. Viszont akkor mar jelentosen tobbet fogyaszt. Igy inkabb az aranykozeputat valasztom. Most 3.6-n szaladgalnak a magok 1.28 vcore mellett. NB 2600 mhz 1.2750 vcore. A gyenge IMC engem is kisert. Majd kesobbi elfoglaltsag lesz a helyes beallitasok megtalalasa(tiszta DFI erzes, ott is baromi sokaig tartott mire megtalaltam 2600->2950).
Az NB es a cpu vcore nem lehet azonos? Hirtelen nem is jut eszembe, valamelyik nem lehet tobb a masiknal.
-
siriq
őstag
válasz
kisninja #804 üzenetére
Most tovabb birta azert? Ha rendesen be volt tesztelve elotte a proci akkor pedig mennie kellene. Pici plusz fesz az NB-nek? Memo ha lehet maradjon 1333-on. 4x3.2-n teszteld. Eloszor alapon legyen stabil. Nalad lehet valltoztatni mely magok legyen aktivak? (0-1-2,0-1-3)
En most a Power state-k minimal feszet keresem. Elegge egy turelem jatek ez is. Mai napra mar nincs is nagy kedvem szorakozni vele.
-
siriq
őstag
válasz
Salvatore #577 üzenetére
Ez tenyleg furcsa. Meg anno olvastam valakinel hasonlo problemat. Mi volt a megoldas? Sajna mar nem emlekszem.Azert majd rakeresek.
szerk:
A quick check:
Right click computer
Properties
Advanced system settings
Environment Variables
Under System variables there should be an entry 'number of processors'. If
it shows 1 you might try changing it to 2. However I suspect that if it sees
only one from BIOS then you will not be able to change it.
ezt megnezned nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest