Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Phenom II X4 960T-nél mekkora valószínűséggel oldható fel a +2 mag? Mmint úgy értem van-e a ph-n valami statisztika, hogy kb mennyi az esély a sikerre.
Illetve érdekelne, hogy van-e benne szorzózár. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1299 üzenetére
A régi, megbízhatatlan gagyi minőségű asrock már a múlté. Most majdhogynem veri az asust (sőt van olyan kategória, ahol biztosan veri)
Én annyira nem szívlelem az asus cuccokat, de ez inkább csak egy-két rossz tapasztalat miatt van. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1294 üzenetére
pedig szerintem egy jóféle asrockkal jobban járnál. ne dőlj be a mindenféle fícsöröknek, az összes bios-ban (legyen az asrcok vagy giga) elég egyszerű az unlock, és ár értékben odaver az asrock.
rumkola: Asus amúgy is szeret mindenféle reklámdumákat használni, hogy super, hyper, advanced, deluxe, premium... bár a kedvenceim a magic szériás videókártyák voltak, amik szerintem arról kapták a nevüket, hogy asus bácsi elvarázsolta a memvezérlő felét
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1290 üzenetére
de ha nem ragaszkodsz az asushoz, választhatsz gigabyte-ot vagy asrockot is. persze ha már megvan a lapod akkor tárgytalan.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1282 üzenetére
Ha hibás, akkor be se indul a géped, vagy lefagy, de elromlani nem fog, max vissza kell állítani a BIOS-t eredeti állapotba. Ki-be kapcsolhatod őket, ahogy akarod, ebből a szempontból én jobban is szeretem az ilyen unlockolható darabokat mint a gyári négymagosokat.
Ha biztosra akarsz menni, hardveraprón találsz olyan hirdetést, ahol kitesztelten működő 4 maggal árülnak procikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest