Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
egerekkel és billentyűzetekkel foglalkozó topikot tud valaki nekem mutatni? (vezeték nélkülivel kapcsolatban kérdeznék) egyszerűen sehol se találok (kivéve egyet amibe 2006-ban írtak utoljára.
)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
petike2014 #2726 üzenetére
így igaz, ha nem jött elő az L3 a feloldás utána akkor nincs is benne. (azt nem tudod külön feloldani, a névvel meg ne törődj a legtöbb feloldottra ezt írja ki)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
win7777 #2475 üzenetére
ez a lényeg, ha feloldottad a magokat utána futtasd a prime-ot (Small FFTs, minimum fél óráig, majd aztán a blend része is kell, de előbb ez legyen meg). rakj be ide egy képet fél óra után a prime-ról és akkor megnézem, hogy jó-e (meg nem ártana ha lenne a képen proci hőmérséklet is).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szatyor1972 #2223 üzenetére
az már reális. basszus vissza teszem mindjárt a gyári coolert, nem tudtam, hogy ennyire jó.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szatyor1972 #2213 üzenetére
gondoltam...
de mivel hűtöd a procit, hogy szoba hőmérsékletű?
szerk: tényleg elég hihetetlen. fogtad már meg a hűtőbordát, mert ha szarul mutatja a hőt és így fogsz magot oldani az elég veszélyes?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szatyor1972 #2208 üzenetére
az utcán ülsz? mivel sikerült ilyen hűvösre?
-
///Krisz\\\
senior tag
ez pontosan mit jelent? elképzelhető, hogy amelyik procit nem lehet feloldani asrock-ban azt egy másik márkájúban igen?
(én pl szeretném majd később cserélni a procimat egy 4 magosra viszont ha egy másik márkájúban a mostanit lehet oldani (természetesen előtte letesztelném havernál, hogy abba a márkájúba működik-e a feloldás) akkor inkább vennék 20-ért egy új lapot minthogy 30-ért egy új procit)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pukibacsi82 #1652 üzenetére
én nem akartam kötekedni csak a válaszodból azt vettem le, hogy nem értetted meg amit írtak neked, mert te ugye azt kérdezted, hogy hogyan lehet bekapcsolni az L3-at erre írta darál0w, hogy nem lehet, mert ez propus magos és ebbe nincs, erre te meg oda írtad, hogy igen mintha már tudtad volna a választ vagy mintha az lett volna a kérdésed, hogy propus magos-e. sajnálom ha ez neked kötekedés akkor majd legközelebb nem próbálok segíteni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
pukibacsi82 #1642 üzenetére
szerintem ezt darál0w nem kérdezte hanem mondta!
A propus magosokban nincs L3.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy AsRock 880GM-LE alaplapom és egy AMD Phenom II X2 555 processzorom van.
Szeretném megpróbálni feloldani a benne lévő magot vagy magokat, de ami az asrock honlapján van videó az nekem nem jó mert a bioszba nekem nincsenek azok a részek amiket ott állítgatnak viszont amikor a biosz betölt az írja ki, hogy nyomjam meg az x-et és akkor ő feloldja a magokat meg felhúzza kicsit a procit meg valami energia takarékos szar is van ott. Ezért megnyomtam az x-et teljesen leállt a gép majd egy 3-4 másodperc múlva elindult és a bioszba az volt kiírva, hogy Phenom II X4 B55, de amikor kiléptem a bioszból a windows nem indul el csak fekete a képernyő és úgy áll a gép. Ez szerintetek miért van? -
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
FireKeeper #1291 üzenetére
nem még nincs meg a lap viszont néztem videókat a youtube-on ahol unlock-olnak ilyen procikat és asus bios-al nekem könnyebnek tűnt mint más márkáknál plusz ez a legolcsóbb.
-
///Krisz\\\
senior tag
tényleg ezt nem is figyeltem, de most megnéztem a támogatott CPU-k listáját és ott van egy 3.0GHz-es X6 amihez 125W van írva és támogatja.
plusz ott van egy rakat támogatott X6 amihez 95W van írva ami igazából 125W-ot eszik szerintem csak kamuból odaírták hogy vegyed csak meg a drágábbat. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
darál0w #1283 üzenetére
Köszönöm a választ darál0w és FireKeeper!
Még egy kérdésem lenne, hogy ezzel a lappal működik a magfeloldás?
http://www.asus.hu/product.aspx?P_ID=exJL00uovTJaDqxR&templete=2
Elolvastam a topick elejét ott le van írva, hogy SB710-es déli híd kell és ennek a lapnak ez van de találtam egy oldalt ahol fel vannak sorolva azok az asus alaplapok amik támogatják a feloldást és hát abban ez a lap nincs benne. -
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
gépvásárlás előtt álok és pont egy Phenom II X2 550-t néztem ki. én is mint "mindenki" rátaláltam a neten, hogy van rá esély hogy akár egy 4 magos procit csináljak belőle, de semennyire se vagyok otthon ebben a magfeloldós témában ezért lehet hogy kicsit hülyeség is lesz a kérdésem de hát sehol sem találtam rá választ.
szóval a kérdés az lenne, hogy ha én itt elkezdem unlock-olni a magokat és valamelyik vagy akár mind a két mag hibás amit fel szeretnék oldani és így elindítom a gépet akkor ettől lehet bármi baja a gépnek? és ha megpróbálom feloldani a magokat de hibásak akkor nem történik semmi vagy feloldja a két hibás magot és állandóan lefagy majd a gépem? valamint ha feloldom utána letudom újra tiltani? (persze csak akkor ha hibásak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- Formula-1 humoros
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged