Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mcs
veterán
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Szívesen megnézném én is másik lapban, hogy ott mit produkál. A teljes 4 magos működés lenne igazi, mert akkor valószínűleg még jó ideig nem törném a fejem platformváltáson. Bár újabb játékokhoz a jelenlegi vga-m eléggé harmatos, ami egy GeForce GT 610. Azt még tuningolva is kihajtja bőven a proci alapon.

- 

mcs
veterán
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Mindent próbáltam magfeszültségtől a chipset feszültségéig. A 3 magos variációkra pedig egyfolytába failezett az Unleashing Mode. Ez utóbbit nem tartom kizártnak, hogy esetleg a lap biosa is okozhatja, mert viszonylag gyakori Asus nyűg. Fura módon egyetlen maggal nincs gond.
 - 

Rock1992
újonc
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Értem.
egyenlőre videókártya nélkül csak szolidan tudtam kipróbálni de tegnap este 2-3órán át nem volt semmi gond.
Jövhéten lesz meg az új kártya akkor kiderül mit is tud bár kételkedem hogy a tápom elég lenne-e hozzá.
95W unlock előtt utána 126Wkörül ha bele teszem a V.kártyát az még plusz lehet nem lenne elegendő a 400Wos tápom? - 

- 

NeoBreaker
újonc
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Hali, kösz a tippeket, sajnos valahogy nem akar összejönni mindig bejön a 4 mag de ahogy elindítom a prime95öt testelni egyből kifagy ahogy betölti a cuccosokat, pedig próbáltam levinni a GHzet is 2,8ra, 3helyett 4magnál hogy hátha, nem jött be. Felvittem a feszt is 1,4+ra is de így is ugyanaz. a 3 magot meg valahogy nem sikerült megcsinálnom mert vagy 2 vagy 4et tudtam csinálni de 3at sehogy se sikerült oda varázsolni.

- 

koxos:8]
senior tag
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Igazából az sem lenne gond ha az l3-at nem tudnám feloldani és egy mezei athlon 2 x4-em lenne.
Bár most gondolkodóba estem, mert a lapomba elvileg az fx6300-at is bele tudnám rakni.
Csak kérdés, hogy megéri-e 28-ért megvenni a bulldozert vagy 15-ért próbálkozzak egy x3 450-el? - 

pepe62
aktív tag
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Bocsánat....
 elolvasom a no.1-et ! 
 Köszi szépen a válaszokat, amint egyben lesz a gép, újra jelentkezem és elmondom a látottakat...:!Zsír a hűtőd! Én most bűvészkedem a procira egy Zallman cnps 10x optima hűtőt...kiváncsi vagyok milyen halk lesz...nekem ez a fő szempont...

- 

pepe62
aktív tag
válasz

pocok1*74

üzenetére
						Oh, köszönöm, akkor sutba vágom a baltámat és nem fenem tovább az élét...most épp darabokban van a gépem, de úgy emlékszem a biosban, hogy a Core mellett 4 darab volt egymás alatt és zárójelben mindegyiknél -2 volt írva.....ez fogalmam sincs mit jelent, de valószínű, hogy akkor ok minden?

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Disney+
 - Honda topik
 - LEGO klub
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - További aktív témák...

- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
 - Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

elolvasom a no.1-et ! 
 Köszi szépen a válaszokat, amint egyben lesz a gép, újra jelentkezem és elmondom a látottakat...:!