- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Andre1234 #8425 üzenetére
Még esetleg megpróbálhatod azt is, hogy a procit kiveszed, majd visszateszed. Ha meg már ott jársz, akkor RAM-okkal ugyanez. Az se lehetetlen, hogy valamilyen kontakthiba zavar be. Elmondásod alapján azért furcsa az eseted, mert volt egy kvázi hibátlan Phenom II X4-ed, amit ki tudja már milyen okból, de 2 magosra visszadobtak. Megy hosszú ideig, aztán nem akar életre kelni. Ha defektes darab lett volna, akkor már az első nyitásnál ki kellett volna jönnie a problémának.Meg akkor legalább egy magnak illene most is mennie feloldási kísérlet után.
(#8426) Whaazzup: Csak Phenom lehetett, ha eredetileg kétmagos volt. Ha X3-as Athlon, akkor lehetett belőle X4-es Phenom vagy X4-es Athlon.
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #8406 üzenetére
Megnéztem, tudja a lapod. Az M.I.T.-be lépj be, majd Advanced Clock Calibration. Ott EZ Firmware Selection-t állítsd Hybrid-re, illetve az Advanced Clock Calibrationt All Cores-ra. Mentéa, kilépés, aztán majd kiderül, hogy jó e a 3. és 4. mag. A coolert porold ki, a procit pasztázd újra, ha már rég volt
-
ebegab92
senior tag
válasz
Redman84 #8387 üzenetére
Táp nagyon esélyes. Valszeg halódik, aztán némi terhelésre is eldobja a feszeket. A másik esélyes az alaplapi chipset, ez deríthető ki a legnehezebben és kb.utoljára. Memória is produkálhat kékhalált. Azt memtest86+ nevű progi pendrivera kiírásával, majd arról való bootolás után tudod ezzel tesztelni. Ha másik táppal és hibátlan memtest-tel is kékhalálozik, akkor alaplap lesz a ludas.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Benkovics91 #8372 üzenetére
Üdv!
Gigabyte GA-MA790X-UD4P például. Ezen kívül minden olyan lap, ami SB710/750-nel szerelt+DDR2 RAM-ot eszik. nForce 630a-s ASRock N68-S, N68-GS FX, stb. Utóbbi kettő olcsóbb lap, de tuningra nem ajánlott.
-
ebegab92
senior tag
válasz
GumiMaci85 #8265 üzenetére
Ha a lap csak odáig engedi, akkor még annyit tudsz tenni, hogy az órajelét csökkented pl. a szorzó lejjebb vételével. Ha órajelcsökkentés hatására sem javul, akkor ennek a procinak a 4. magja hibás valamilyen szinten.
-
ebegab92
senior tag
válasz
GumiMaci85 #8262 üzenetére
Szépen fokozatosan emeled a CPU-magfeszt. Azt gyári hűtővel 1.45V-ig ajánlott emelni, afelett csak komolyabb hűtővel javaslom. Emellett meg lehet próbálni az órajel lejjebb vételével, hátha azzal stabilabb lesz, de volt már rá eset, hogy a C1E kikapcsolásával vált stabillá a cucc, igaz ekkor nem megy alacsonyabbra a proci frekvenciája.
-
ebegab92
senior tag
válasz
GumiMaci85 #8260 üzenetére
Igen, ez a lap támogatja. Az OC Tweaker fül alatt ASRock UCC-t kell bekapcsolni. A procid, ha megfelelő modell, akkor megkapod a 4. magot és a 6 MB L3-at is, ha másik modelled van, akkor "csak" 4. magod lesz L3 nélkül. A stabilitás teljesen lutri
-
ebegab92
senior tag
válasz
Massmurderer #8254 üzenetére
nForce 630a-val is lehet magot feloldani, például ASRock N68-S UCC is ugyanezzel lett felszerelve, mégis meg tudja oldani. SB8x0 és SB9x0 esetén külön chip végzi a magfeloldást, ha azt a gyártó úgy gondolta, hogy megérje rárakni + UEFI-t-BIOS-t írni hozzá
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
demonpofa #8191 üzenetére
Szia!
Magfeloldás után a hőmérsékleteket nem fogod tudni monitorozni jól. Nekem anno a 4 magra barátságos 0 °C-ot írt, csak a kupakhőt láttam, ami szintén nem feltétlenül adott pontos értéket. Ha van egy korrekt coolered, jó szellőzésű házban, akkor nem lesznek problémák. Ha túlmelegedne, észre fogod venni, hogy throttlingol (AIDA64 ezt tudja monitorozni
) Ha meg az sem lenne már elég, akkor szimplán lekapcsolja a gépet
-
ebegab92
senior tag
válasz
sardi_hunor #8146 üzenetére
Üdv!
Ezt a procit sajnos nem lehet 4-magosítani.
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
Funky0220 #7975 üzenetére
Alaplapnál érdemes olyat keresni, amin 4+1 fázis van, illetve a FET-eken hűtés. Ezzel extrém tuningot még nem fogsz csinálni, de legalább stabilan kapja a procc a kraftot, illetve a változó terheléstől nem hal szörnyet a lap idővel
Tápból FSP-t vagy Chieftec-et keress (iArena kivételével), mert ezek jellemzően tudják magukat stabilan tartani, ha pl. ráeresztesz a cuccra egy FurMark és Prime95 terheléses tesztet egyszerre. Utóbbi 2 táp a megfizethető, relatíve olcsó (új 400W-os darabok 10k körül indulnak), de ha még komolyabbat akarsz majd, akkor ajánlom az Enermaxot (újonnan vásároltak közül a NAXN-okat érdemes kerülni
), használtan is kapni még ma is kiváló darabokat (nekem Enermax Pro82+ 425W-om van, amit használtan szereztem
). Továbbá a Seasonic tápok is piacvezetők .Táp vásárlása esetén ajánlom Duliee kollégát, tőle korrekt áron juthatsz hozzá príma állapotú tápokhoz sok garival
-
ebegab92
senior tag
válasz
Funky0220 #7970 üzenetére
Nem, sajna nem oldhatók. De ebben a lapban nem is nagyon ajánlott 125W TDP-jű procikat járatni, mert elég gyorsan a lap végét jelentené. Illetve sajna a táp sem az, ami a betonstabilitásáról híres
Még megkukkantanám egy másik magfeloldós lapban, mert volt már olyan jelenség másoknál is, hogy az ő lapjában nem reagált a magfeloldásra, de másik deszkában pedig már működött a dolog -
ebegab92
senior tag
Igen
Ha így sem akar stabil maradni, lehet még játszani a szorzó lejjebb vételével. Esetleg alulfeszeléssel, van olyan jelenség is, hogy a gyári alapfesz már túl sok az egyik magnakSzóval szépen óvatosan, fokozatosan kell ezt kikísérletezgetni, hogy minél kevésbé legyen terhelve a proci a plusz fesszel
-
ebegab92
senior tag
CPU VDD fesz állításával engedheted meg, hogy a CPU feszt emelhesd xy értékig. Ha tehát a CPU Voltage-ot 1.45V-ra akarod emelni, akkor a CPU VDD Voltage-ot kissé afölé, pl. 1.46-1.48V-ra told
CPU NB Voltage-nál ugyanígy, hogy a CPU NB VDD Voltage-ot kissé a CPU NB Voltage fölé. -
ebegab92
senior tag
Spread Spectrumot kapcsold ki, CnQ-t érdemes lenne bekapcsolni.
A procid magfeszültségét kezd el 1.35V-ról fokozatosan emelgetni. Ha nincs rendesebb hűtésed a feszemelés elég felejtős, csak keveset tudnál ez esetben. Ha van rendesebb coolered, akkor 1.45V-ig mehet a feszemelés, esetleg feljebb is, de akkor már eléggé tud forrósodni a prociÍgéretesnek tűnik a 4. mag is, ha xy ideig nem dobja el teljesen magát
Még a CPU NB feszültségével is lehet játszadozni
Illetve kérdésem lenne még, hogy milyen deszkád, RAM-od és tápod van? -
ebegab92
senior tag
válasz
Randiguru #7957 üzenetére
Egyik sem biztos
Ha a 4. magod feloldható, még nembiztos, hogy az L3 cache is menni fog. 1. hsz-ben is említve van, hogy specszám alapján meg lehet tudni, hogy melyik az a modell, ami Deneb magos, azaz L3 cache-sel szerelt. Ha L3 is feloldódónak látszik, még lehet hibás az is. Phenom II X2-vel nagyobb az esély
A 3. mag gyakran jó, a 4. magnak kisebb az esélye -
ebegab92
senior tag
válasz
Askformore #7928 üzenetére
Az MSI és ASRock lapok mindegyike tud magot feloldani a 970-es és 990-es chipsetűek közül
Bizonyos ASUS és Gigabyte lapok is képesek, de ennek előbb utána kell nézni. Esetedben ez a lap tényleg nem tud#7928: Maga a lap nem rossz, de már inkább AM3+-os procikhoz készült, mintsem AM3-hoz
Egy FX-6300 például bőségesen jó lenne a HD7790-hez
-
ebegab92
senior tag
1000. szakmai hozzászólás
BIOS-ban mennyit lőttél be magfesznek? Ez az 1.232V kicsit kevésnek tűnik az alap 1.35V-hoz képest.
Jobb léghűtés mellett 1.45V-ig érdemes feltolni a magfeszt, persze fokozatosan kell eljutni odáig1.5V és afelett már károsodik a proci, csak alkalmi teszt és extrém tuning esetén ajánlott.
-
ebegab92
senior tag
válasz
bencsikgab #7897 üzenetére
Még MSI lapjai is képesek, a Gigabyte lapoknál is van amelyik képes, ám ugyanazon típuson belül csak bizonyos revisionűek
-
ebegab92
senior tag
válasz
doki988 #7893 üzenetére
Itt pl. vannak ilyen lapok, csak meg kell nézni, hogy melyik tud magot feloldani. Sajnos a manualból nem derül ki. Meg ezek a chipsetek 100%, hogy képtelenek erre, hiszen AMD SB710/750 vagy nForca 630a kellene, vagy olyan SB8xx/9xx-as lap, ami képes erre. A DDR2 igényed miatt ez még esélytelenebb, hogy találj ilyen lapot. Túl speciális lenne a várt képességek miatt
-
ebegab92
senior tag
válasz
djdaniel #7880 üzenetére
Attól függ, hogy mit hajtanál benne
Ha Phneom II X2-t akarsz X4-ként hajtani, akkor inkább a 970 Extreme3-at, mivel a FET-eken van hűtés, így stabilabb marad a rendszer alapjáraton és némi tuningnál is
Meg az Extreme3 mellett szól az is, hogy csak 2k-val drágább, de egy jobb lapot is kapsz. -
ebegab92
senior tag
válasz
Hardver Arc #7807 üzenetére
Üdv!
Plusz magot nem fogsz tudni már felnyitni, maximum csak L3 cache-t, de ez több tényezőtől függ. Ha Athlon II X3-ad lenne vagy Phenom II X2-X3 vagy Sempron, akkor lehetne szó magfeloldásról.
-
ebegab92
senior tag
Ma szert tettem egy Sempron 140-esre
UEFI-ben UCC-t benyommtam, Athlon II X2 4400e-ként már indítja is, de Windows boot legelején meghal az egész. Próbáltam pluszfeszt (1.37-1.38V), szorzóvisszavételt, de ugyanúgy semmi. Egyéb ötlet?
-
ebegab92
senior tag
válasz
SupportLmg84 #7754 üzenetére
Hát te tudod, hogyha nem akarsz hozzáspórolni még pénzt
Egy normálisabb lapot használtan garival 15 ezer Ft-ért meg tudsz már venni,és akkor is "csak" 3 ezer Ft a differencia. VGA esetén meg itt Hardveraprón is kifogható olyan VGA, ami garis, és ugyanúgy 12-14 ezer Ft. Ezért kell mindenütt szétnézni, és ahol a legjobb ajánlat, ott lecsapni a cuccot
Én is Hardveraprón vettem ASRock 970 Extreme3-at 15 ezer Ft-ért 14 hónap garival a városban, ahol lakok, mert zsír új lapot én sem tudok megengedni magamnak
Csak nem szabad bedőlni ezeknek a 10-11 ezer Ft-os lapoknak, hogy húúúdejók, mert elég rövid életűek lesznek egy 95-125W-os 4magosított procival
-
ebegab92
senior tag
válasz
SupportLmg84 #7752 üzenetére
Akad használtan GDDR5-ös HD5770 12-14 ezer Ft körül
Igaz azon nem feltétlenül van garancia. Csak érted úgy nincs sok, értelme venni valamit, hogy aztán utána megbánja az ember
Ilyesmi hibába én is estem ezzel az ASRock 960GM-GS3 FX lappal és a 9600GT-vel
-
ebegab92
senior tag
válasz
SupportLmg84 #7748 üzenetére
GDDR3-as videokártyát már nem szabad venni, nagyon visszaveszi a teljesítményt (kicsi lesz a sávszélesség). Játékhoz kell a GDDR5.
Alaplapból meg továbbra sem ajánlom ezeket a 960G és 985G nevű chipsetekkel ellátott lapokat(Valójában 760G és 785G a chipset, csak AM3+ support miatt tették rá a 900-as jelzőt...így lényegében elavult a lap chipsetet nézve)
-
ebegab92
senior tag
válasz
SupportLmg84 #7732 üzenetére
Az oldható 4 magossá, de nem biztos, hogy az L3 cache is menni fog (van amelyikben az is feloldható
)
Athlon II X2-k Regor magosak, natív, azaz eleve csak kétmagos procik. Azzal a lappal meg egy dolog hogy lehet magot feloldani, de az OC teljesen felejtős, nekem kis buszsebesség-emeléstől már nem POSTolt.
+Phenom II X2 545-öt feloldott 4-magosra, de a gyári 3 GHz helyett ment 2.3 GHz-en...Más lapban ment normálisan gyári órajelen...Ebbe a lapba nem ajánlott a 125W TDP-s proci, még nagyon a 95W-os se, csak a Sempronok meg az Athlon II X2-k meg az energiatakarékos 45 és 65 W-os TDP-jű procik. Ez a lap nem ilyen procikhoz való. Ez a lap inkább hulladék kategória, mintsem fúdejó lapInkább nézz egy pl. ASRock 970 Extreme3-at
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
brendonka23 #7571 üzenetére
EKL Cold Tower Merlin Edition
Különbség annyi,hogy most már 3 pár réz hőcsöve van.Pécsett rendel egy emberke Németországból,én 4.000 HUF-ért vettem Szegeden PC-boltban,mert ő rendel Pécsről.
L3 cache dob még valamennyit a teljesítményen,főleg a tömörítéskor,mert WinRAR és társai szeretik a minél több cache-t -
ebegab92
senior tag
válasz
brendonka23 #7568 üzenetére
Ha valami baja lenne,az kijön a hétköznapi használatok során,pl. fagyás,kékhalál netezés,játék,stb. közben
Vannak Athlon II X3-ak,amiknek feloldható a 6 MB L3 cache-ük is,ennek sajna nem lehet a képed alapján. -
ebegab92
senior tag
Belemenni belemenne,csak nem működne,mivel a proci nem kezeli a DDR3-as RAM-okat
adatok róla@doki988: Nem,mert a Regor magos Athlon II X2 egy teljes értékű kétmagos proci,így nincs mit feloldani
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
Milka 78 #7507 üzenetére
Nekem ilyen lapom volt,és a 4magosított Phenom II X2 545-öt szorzóját visszavette úgy,hogy 3.00 GHz helyett kemény 2.30 GHz-en járt a proci mind 4 és mind 3 mag mellett.UCC-t kikapcsolva ment normálisan.Ezért szabadultam meg gyorsan ettől a laptól,helyette egy Gigabyte GA-MA790XT-UD4P-ben hajtottam (ott tökéletesen ment!),majd most egy ASRock 970 Extreme3-ban
(950-es déli hídja van,de valami chippel megoldották,hogy menjen az UCC
-
ebegab92
senior tag
válasz
madmaxxx #7427 üzenetére
Nem,a chipset nem tudja
SB950-e van,unlockhoz pedig SB710 vagy SB750 kell VAGY mehet SB8xx és SB9xx chipset mellett is,HA van a lapon külön egy magfeloldáshoz alkalmas chip+ehhez írt BIOS.A 990(F)X-es és 970-es északi híddal rendelkező lapok közül csak ASRock és MSI lapok képesek erre
Ezért is választottam ASRockot AM3+-os lap gyanánt (ASRock 970 Extreme3),mert képes magfeloldásra
-
ebegab92
senior tag
válasz
doki988 #7404 üzenetére
Hát,ha magot szeretnél feloldani,akkor valamivel komolyabb lapot nézzél,aminek minimum 4+1 tápfázisa van,a FET-eken hűtőborda.Ha szegedi lennél/vagy,akkor ajánlanám figyelmedbe a Gigabyte GA-MA790XT-UD4P+Phenom II X2 545@X4 B45 félgépemet
A legolcsóbb ASRock lappal szívtam egyet,mert 3.00 GHz helyett,2.30 GHz-en ment a CPU 4magosítva.Ebben a Giga lapban meg simán,ráadásul alulfeszelve.Franc se tudja,hogy miért szórakozott velem az ASRock lap
-
ebegab92
senior tag
válasz
denx1992 #7390 üzenetére
Ezekhez a chipsetekhez tudomásom szerint nincs semmi moddolási lehetőség
A 800-as,900-aschipsetekhez külön áramköri elemet raktak,az végzi a "varázslatot".De a régebbi lapokhoz nem csináltak pl. külön erre egy kártyát,mert ahhoz a BIOS-nak is ismernie kellene a 4magosított procit (mikrokód).
-
ebegab92
senior tag
válasz
pusi1981 #7331 üzenetére
A BIOS főoldala-->M.I.T. és ott kell Manualra állítani a Systemvoltage-et,utána a CPU VCORE és CPU NB VID értékeit kell egyenként emelni.Előbb a CPU VCORE-t (CPU magfesz) emeld. 1.45-1.5V felett nincs értelme már tovább emelni.Alulfeszelni meg egészen 1.225V-ig lehet,sokan ezt tapasztalták,én is így használom a 4magosított Ph II X2-esemet
-
ebegab92
senior tag
válasz
pusi1981 #7328 üzenetére
BIOS-ban: Advanced BIOS Features-->CPU core Controlt rakd Autora,majd ha kell még pluszba,akkor a CPU core 3-4 is legyen Enabled-ön
Ha ezek után is 3 magos maradt,akkor felejtős az unlock.Akkor is,ha a gép nem csinál semmit,nem indul (CMOS reset,és újra a régi).Ha elindul,de a Windows kékhalálozik tőle,akkor a feszültséggel kell játszani.
A lapnak és a procinak ettől nem lesz baja,mivel csak bekapcsolsz egy fizikailag létező letiltott magot -
ebegab92
senior tag
válasz
Aranygyerek #7315 üzenetére
Phenom II X4 965 jelenleg kb. 23.000 Ft.X2-esek nemrég még 20.000 Ft körül mozogtak (ezek az új,bolti árak)
Használtan X2-esek 12-15 ezer Ft között mozognak,a 4magosíthatóakat valamivel többért adják -
ebegab92
senior tag
válasz
Aranygyerek #7313 üzenetére
Igen,feloldható
Phenom II X4 B55-ként megy majd,a BE miatt szorzózármentes,így a tuningra valamivel alkalmasabb,mivel RAM órajelének emelése nélkül is lehet húzni valamennyire pusztán a szorzó emelésével
-
ebegab92
senior tag
válasz
Gaborking #7303 üzenetére
Az semmit se jelent.Próbáld meg egy másik táppal,hátha nem a lapot nyírta ki.A feloldástól nem hal meg a proci,mivel a gyártósoron eredetileg négymagosnak készült,csak a tesztek során hibásnak bizonyulhattak bizonyos részek,ezért letiltották/csak reklám miatt lett letiltva ép mag.
A lapod meg nem éppen ideális az unlockhoz,mivel a proci tápellátása elég gyenge (2+1 fázis-->3 kis fekete kockaszerűség a procifoglalat mellett),ehhez minimum 4+1-es kellene,mivel a Phenom II X4 kicsivel nagyobb fogyasztású jószág -
-
ebegab92
senior tag
válasz
sutyesz96 #7191 üzenetére
Én kezdetben Chieftec-GPS-szel unlockoltam,és semmi baja se lett a tápnak.Most Enermax Liberty van alatta a lapom +8 tűs tápcsatija miatt (nem ECO!
) És nagyon zsákbamacska az unlockolás.X3 egy X4-ként ugyanaz,mint X2 X4-ként,csak utóbbinál nagyobb az esély,hogy van hibás mag.Ha nagyon csak matematikát akarunk nézni,akkor X2 esetén: 0.5*0.5-->25% esély van a maradék két hibátlan magra,míg X3 esetén 50% (vagy jó,vagy nem).Az meg még ritkább,hogy X2-->X4 és még lehet alulfeszelni is 1.225V-ra és CPU NB feszt is még 0.05V-tal lejjebb tolni.Valamilyen csoda folytán a procim tudja ezeket
-
ebegab92
senior tag
Nekem volt 7-8 hónappal ezelőtt kis időre ASRock 960GM-GS3 FX.ÍÍÍÍ-meg-ŰŰŰŰŰ volt a lap,DE magfeloldás: Phenom II X2 545-öt 4magosította,ám 3.00 GHz helyett csak 2.3 GHz-en járatta.Oka:passz.Lehet,hogy így védekezett a magas TDP ellen.Tanulság: ne vedd meg a legolcsóbb lapot.Ezeknél a lapoknál még rosszabb a N68-VS3 UCC lapjuk (HT 2.0 csak,illetva PCIe 1.0...)Ezek a belépőszintű lapok nem az ilyen tuningra lettek kitalálva,hanem olcsó netezős gépekbe
-
-
ebegab92
senior tag
Egy igen érdekes jelenségre lettem figyelmes tegnap: raktam be egy floppy meghajtót a gépembe (Gigabyte GA-MA790XT-UD4P a lap),nagyon zsír meg minden,formáznám a floppyt,erre nem tudja.Mindegyiket hibásnak írta a Windows 7 Professional.Mérgemben2-t ki is vágtam a kukába,aztán elkezdtem keresgélni,hátha valami Windows-os a dolog.
Az ok: AMD chipsetes lap+Windows 7+floppy formázása=nem fog működni.Inteles lapnál már nincs probléma (ugyanis előtte tegnap ugyanez az FDD egység Inteles lap+Win 7 alatt tudott formázni.Találtam még azt is,hogy Windows XP alatt megy rendesen.És Hiren's Boot CD-vel erről meg is bizonyosodtam.Szóval,ha valakinek ilyen problémája lenne,akkor ez a megoldás.
Bocs a kicsi off-ért,de ez AMD-vel kapcsolatos dolog -
ebegab92
senior tag
válasz
BigDarkJoy #7115 üzenetére
Bizonyos lapoknál működhet a dolog,de inkább hagyd.
-
ebegab92
senior tag
válasz
BigDarkJoy #7113 üzenetére
Én egyszer próbáltam meg Windowson keresztül feltenni az ASRock 760GM-GS3 BIOS-át a 960GM-GS3 FX lapra a magfeloldás hibásan működése miatt.A dolog vége meg ez lett
-
ebegab92
senior tag
válasz
BigDarkJoy #7110 üzenetére
Igen,tud az MB Intelligent Tweaker/Advanced Clock Calibration fül alatt
ACC Enabled
EC firmware: Hybrid
Mented,restart és tesztelsz -
ebegab92
senior tag
válasz
BobaFett90 #7066 üzenetére
Én a BIOS frissítését a Gigabyte Q-flashsel ajánlom.Nem szerencsés Windows alól frissíteni (tapasztalat
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged