- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Olyan kéréssel/kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lenne egy AMD Phenom X2 550 Black Edition processzorom, és egy Gigabyte ga-ma790xt-ud4p típusú alaplapom ami állítólag 4 magosítható.
Utána jártam, frissítettem a biost, és a magokat fel tudtam oldani. Érzékelte is őket, elindult a gép, felismerte X4 B50-es processzorként, mutatta feladat kezelő stb..
Viszont!
- Instabil lett a rendszer tőle, így feszültséget állítottam biosba, emeltem 0.50V-el, és megpróbáltam úgy. Teljesen ugyan azt az eredményt kaptam.
Hiba: Google chrome összeomlik, nem indítja el a játékokat, login-logout képernyő színes csíkokat mutat néha,stb..
Gondoltam megpróbálom csak az egyik magot! Nem sikerült, mind a kettő külön feloldására ezt kaptam.
Ezen az alaplapon az EC Firmware feloldásával vált elérhetővé a többi két mag, és teljesen mindegy hogy állítottam mindig ezt kaptam, ami a Legmeglepőbb volt, hogy mikor letiltottam a két új magot, és csak az EC Firmware volt bekapcsolva, AKKOR IS ugyan ez volt... Szóval már az sem biztos részemről, hogy a magok baszkurálják a gépet, lehet, valami más gond van
Tudna valaki valamit segíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bestbuy játékok
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest