- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityke88
tag
Sziasztok!
Én is próbálkoztam mag feloldásos dologgal, jól meg is jártam, vagyis hát működik a gépem, nah de leírom a történéseket.
A 2011es év folyamán megváltam i5 650es kis konfigomtól, gondoltam el leszek kis laptoppal is.
De aztán gondoltam egyet és karácsonyra összeválogattam egy kis gépet.
A következőket:
alaplap: asrock n68-ge3 ucc
proci: athlon x3 455
memória: Kingston hyperX blue ddr3 1600Mhz
Ati 5770-es vga
500as wd vinyó stb....
Minden alkatrész új volt, kivéve a vga-t
Összeraktam, és első körben nem bootolt semmiről, pendrivéről és dvd olvasóról próbálkoztam.
Gondoltam frissítek biost, ment is rá a legújabb verzió, utánna elég furcsa dolgokat csinált, visszatoltam az 1.0-as bios-t és minden okés volt.
Felment a win7 minden rendben, egy két játékot kipróbáltam videókat néztem minden korrektül ment, és megy még most is, csak ha kicsit is húzok asrock oc tunerrel akkor fagy a rendszerDe beszéljünk inkább a magosításról, mert előtte ilyen problémám nem volt...
Felrakom legújabb biost újfent, aztán biosban ugye engedélyeztem az ucc-t hogy oldja a letiltott magot. Gép újraindul, post screen bejön, szépen látszik a 4 magos phenom
Igen ám, csak utánna a windows kis zászlócskája bootolás közben elvillódzik a végtelenségig
Újraindít bios-ban ucc letilt, minden okés, párszor próbáltam, beláttam hogy a 4. magom nem az igaziNem is az igazi problémám az hogy nem ment a 4. magom, csak hogy azóta a post screen-em szépen felnagyítódott és a fele sem látszódik a sorok végétől csíkba mosódnak a betűk, a biossal hasonló a helyzet, bootolás-kor, a zászló bal oldalt villog, hál istennek a rendszer már normális méretben hibák nélkül áll fel és működik is.
Memória test nem mutatott semmi hibát, igazából csak a magosítás óta van ez a problémám, azóta nem igazán szereti a cpu a húzást sem, a bios-t hiába frissítem ugyanúgy hibás a post screen és a bios, és úgyanúgy használhatatlan mert kb a bios negyedét látom.
Vga-t ki vettem az sem lehet ludas, igazából nem tudom mi lehet a gond....
Így használom most a gépet, végülis win7 alatt fut most minden rendesen, de azért zavaró ez a dolog egy kissé....
Esetleg van valakinek valami ötlete, mért másztak így el a dolgok?
Köszi!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest