Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
condemned80
tag
válasz
darál0w #1997 üzenetére
Annak nem,tudod szilveszeter előtt hajnak 2 ig tesztelgettük... Vissza tudod olvasni a topicban. Azért is irok mert úgy vátunk el, hogy cseréljem ki a tápot és majd irjak mi lett
a végeredemény... Akkor minden voltage beállitás auto-n volt, vki irta hogy tegyem normálra
mert úgy stabillab.. Igaz te azt mondtad nincs jelentősége ha nem tuningolok azért én kipróbáltam és normálra állitottam mindet igy a prime alatt 4-5 fokkal alacsonyabb volt a
melegedés mint auto voltage beállitásoknál... Tegnap mérgembe toltam meg az NB voltage egy kicsit de nem látok változást... Normális dolog hogy ennyit kell variálni egy új technikával?
Eddig egy gépembe se kellett igy variálni pedig volt már néhány, mind én raktam össze de még soha nem kinlódtam egyikkel se.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest