- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Alapesetben én is az APU-t mondanám, de csak a konkrét gép ismeretében mondanék bármit is. Sajnos tényleg minden a hűtés és a konfigurált TDP viszonyától függ. Annak nem látom értelmét, hogy a CPU és IGP egymás elől cibálja el a megahertzeket. Ezért nem zárnám ki teljesen a dGPU-t, még ha az csak egy R7 M340-es is. Lehet, hogy játéknál előrébb vagy az APU+dGPU kombóval, még ha nem is dualban mennek. De az is lehet, hogy az elégtelen hűtés miatt a dGPU hőtermelése nyomja lejebb az APU órajeleit.
-
Ruuwa
tag
-
Ruuwa
tag
Ugyan csak félig AMD-s a gépem, mert intel proci van benne, de pl a FirePro driverekkel még nem volt semmilyen problémám játékok alatt. A win8.1-->10 update is teljesen simán lement, és amit a win10 leszedett, már a Crimson családba tartozó 16.3.2-es driverrel sincs semmi gond. Szóval ha van jó áron vállalati A10 vagy A8 Pro-val szerelt noti, az szerintem teljesen korrekt vétel. Pl Alfáéknál van most egy A10 Pro-7350b-vel szerelt HP EliteBook (!) 755 G2. Elég korrekt felszereltsége van, világítós bill, full HD kijelző, stb. Nyilván nem egy gamer gép, sőt még csak nem is Carrizo, de azért a pénzért teljesen jó vétel szerintem.
-
Ruuwa
tag
Egész jó lenne, ha nem 1 darab 8GB-os modul lenne benne. Nem néztem utána, de a képek alapján ezt nem lehet otthon bővíteni. Sőt, mivel vásárlásnál se lehet bele többet kérni, meg merném kockáztatni hogy az a 8GB is forrasztva van, és nincs DIMM foglalat az alaplapon. Ahogy gondolom m.2 se. Az USB 3.0 type C-ért jár egy fél plusz pont.
De legalább kérhetek hozzá MAGIX Music Makert és akkor én leszek az új Guetta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest